SESTAVA KOLA - 3.kolo Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 22.08.2015

0

Dnes máme v sestavě kola i tři hráče z jednoho týmu, protože některé týmy si nepřály mít svého hráče v sestavě kola, že si to nezaslouží. Je to škoda, protože z vlastní trenérské praxe vím, že v každém zápase podá nějaký hráč lepší výkon a je jedno jestli můj tým vyhraje, anebo prohraje. Jako již tradičně, nejtěžší volba byla na postu gólmana, protože v soutěži se to kvalitními výkony gólmanů jen hemží.

Libor Mauer (Jičín) - Díky Liborovi vyhrál Jičín nad Valdicemi, v zápase ve kterém tento tým nebyl lepší. Ale díky Liborovi v bráně, který za svá záda nepostil žádnou z jasných gólovek Valdic, vyhráli domácí 2:0.
Jakub Víšek (Rudník) - Jakub Víšek otevřel skóre utkání se silným Trutnovem a nakonec se jeho branka ukázala jako vítězná.
Ondřej Chráska (Trutnov) - Jeden z mála hráčů Trutnova, který si zaslouží pochvalu, je mladý Ondřej Chráska. Ondra podal vynikající výkon v tomto, pro jeho mužstvo, smolném zápase.
Jiří Míč (Kunčice nad Labem) - Jirka se podruhé za sebou dostal do sestavy kola a to nejen díky svému spolehlivému výkonu, ale také díky dvěma vstřeleným gólům do sítě Hostinného.
Martin Stránský (Dolní Kalná) - Martin vstřelil první gól zápasu do sítě Baníku Žacléř, po krásné individuální akci. A také bezpečně proměnil penaltu v rozstřelu a zasloužil se tak i o druhý bod.
Adam Kracík (Kunčice nad Labem) - Adam patřil k nejlepším hráčům na hřišti. Byl všude tam, kde bylo potřeba a měl veliký podíl na vysoké výhře svého týmu.
Libor Etflaiš (Rudník) - Libor přidal druhou gólovou pojistku v zápase proti Trutnovu a touto brankou definitivně pohřbil naděje hostí na zvrat v zápase.
Radek Kotyk (Žacléř) - Nejlepší hráč domácího týmu. Řídil celou hru svého týmu, byl u všeho podstatného a navíc vstřelil první branku utkání.
Patrik Ondráško (Žacléř) - Spoluhráč Radka Kotyka, také podal dobrý výkon, který okořenil Vyrovnávací brankou na konečných 2:2 a zařídil tak pro svůj tým bod.
David Jeřábek (Kunčice nad Labem) - David otáčel stav utkání na 1:2. Jeho gól byl velice důležitý v překvapivě vysokém vítězství Kunčic nad Hostinným.
Michal Voldán (Jičín) - Michal otevřel skóre zápasu proti Valdicím a položil tak základ dvougólovému vítězství svého týmu.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 24.08.2015 12:00 do 26.08.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.