ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 15.kolo Zlínský | Krajský přebor , 2022-2023

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 15. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Tentokrát je to nevšovský záložník Jan Fuksa. Jaké má pocity? A co nám o sobě prozradil?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství v naší anketě. Jaký je pocit být nejlepším hráčem 15. kola?
Samozřejmě mám radost. Vždy anketu sleduji a rád si čtu rozhovory s vítězi.
Věděl si, že si v naší sestavě kola?
Ano, hned mi to poslala naše předsedkyně klubu Iva Urbanová, která mi naznačila, že mě to bude v kabině nejspíš něco stát.
Jaký byl zápas z tvého posledu ?
Zápas začal podle našeho plánu, diktovali jsme tempo hry. Zaslouženě jsme šli do vedení. Poté jsme po poločase přidali za pomoci soupeře druhý gól, komplikace nastaly, když soupeř snížil na 2:1, těsně vedeni jsme naštěstí už uhájili.
Si spokojený se svým výkonem?
Se svým výkonem jsem částečně spokojen, na jednu stranu se mi dařilo vyhrávat dost osobních soubojů, ale taky jsem neproměnil vyloženou šanci. Což mě dost mrzí.
Kdo patří k největším tahounům ve vašem týmu?
Je to zvláštní, ale s příchodem Petra Švacha, který se k nám připojil teprve teď v zimní pauze, cítím, že právě on by mohl být tím pravým lídrem. Hodně je ale také slyšet zkušený Milan Mujkoš, který tvrdí naši obranu.
Čím je pro tebe vlastě fotbal?
Fotbal pro mě znamená moc už od dětství, rád ho hrají i se na něj dívám, je prostě součást mého života. Takže musím smeknout před spoluhráčem Vaškem Tomšů, který mimo to, že střílí důležité góly za Nevšovou, se vydal na dráhu trenéra mládeže a inspiruje tak budoucí generaci mladých fotbalistů.
Jak se připravuješ na zápasy ty osobně?
Nemám nějakou zvláštní přípravu, snažím se být vždy klidný, s čistou hlavou jde vše lépe.
Máš nějakého oblíbeného soupeře?
Oblíbeným soupeřem jsou pro mě určitě FC Slušovice. Znám kluky, kteří tam hrají, navíc mají krásný stadion, který při venkovních utkáních přidá na atmosféře.
Zabýváš se i něčím jiným než fotbalem? Jaké jsou tvé koníčky?
Mám rád všeobecně sport, jsem hodně soutěživý, dokonce bych řekl, že neumím prohrávat.
Další zápas máte s Brumovem. Budeš hrát? A co od toho očekáváš?
Bohužel tento zápas hrát nebudu, budu tou dobou v zahraničí, proto mě napadlo, že pokud zvítězíme, koupím bečku do kabiny, abych kluky na dálku namotivoval. :D :)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.