Aktuálně nejlepší střelec ČFL A Vladimír Zeman

Vladimír Zeman momentálně kraluje tabulce střelců ve třetí nejvyšší soutěži. Poskytl krátký rozhovor, ve kterém zhodnotil předešlé utkání, ale také nastínil jaké jsou jeho šance v prvním týmu Bohemians Praha.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Se čtrnácti zářezy kraluješ třetiligovým kanonýrům. Jak se jako aktuálně nejlepší střelec soutěže cítíš a sleduješ jak se daří ostatním útočníkům, kteří ti dýchají na záda?
Je to určitě příjemný pocit, jsem rád že mi to tam takhle padá a že tak můžu pomoct týmu hrát o přední příčky. Lhal bych kdybych řekl, že ostatní nesleduji. Ale snažím se koukat hlavně na sebe a nenechat se ostatníma nějak rozptylovat.
V minulém kole se ti povedlo vstřelit krásnou branku do sítě rezervy plzeňské Viktorie. Bohužel vašemu týmu to k výhře nestačilo. Mohl bys krátce zhodnotit toto utkání?
První poločas nám herně nevyšel, nebyli jsme do ofenzívy tak nebezpečný jak jsme chtěli naopak Plzeň byla lepší na míči a nebezpečnější v útočné fázi a zaslouženě jsme inkasovali nakonec z pokutového kopu. Do druhé půle jsme vstoupili lépe, ale zbytečně jsme po deseti minutách inkasovali druhou branku. A přesto že jsme pak více tlačili povedlo se nám jen snížit. Trochu štěstí nám chybělo na konci zápasu kdy jsme po rohovém kopu trefili jen tyč a tak jsme se museli smířit s prohrou.
K zápasům na jaře nastupuješ nově i s kapitánskou páskou. Cítíš, jako kapitán a zároveň i nejlepší střelec mužstva, nějakou větší zodpovědnost?
Pásku jsem dostal jen kvůli tomu že náš kapitán Farkaš byl zraněný, ale teď už se vrací k zápasům za což jsem hodně rád. Jelikož jsem jeden z nejstarších v týmu tak volba padla na mě. Snažím se hrát stejně s páskou jako bez pásky a nevyvíjet na sebe zbytečně větší tlak.
Trenérovi áčka Jaroslavu Veselému jistě tvoje góly neunikly. Dostáváš tak šanci k tréninkům s prvním mužstvem, nebo se dokonce můžeme těšit na tvé první ligové minuty?
Na ligové minuty to ještě nevypadá, v áčku je velká konkurence na útočných pozicí a týmu se velmi daří. Takže pro mě je těžké se tam teď dostat, navíc v zimě jsme se bavili s trenérem áčka v čem zaostávám a musím zlepšit. Na tom se teď snažím zapracovat abych si řekl v létě o další šanci dostat se do týmu.
V příštím kole zajíždíte na utkání s Motorletem Praha, ten si v Karlových Varech dokráčel k vítězství 1:4. Připravujete se nějak výrazněji třeba na Miroslava Stocha, jenž sestřelil Karlovarskou Slavii třemi brankami?
Připravujeme se hlavně na svojí hru kterou se chceme prezentovat. Určitě víme o kvalitách Stocha a dalších hráčů, ale nějak zvlášť se na ně nepřipravujeme.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.