ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 17.kolo Královéhradecký | Krajský přebor , 2021-2022

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 17. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

 

 

 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jakub Štipák
Na jaře působil hlavně v "B" týmu hradecké Slavie, ale v zimní přípravě se dokázal prosadit a zaujmout trenéry natolik, že hned v první kole se dostal do základní sestavy a co víc? Byl vybrán do sestavy kola a fanoušky zvolen jako nejlepší hráč 17. kola krajského přeboru. My vám přináším rozhovor s tímto pracovitým záložníkem.
Vraťme se k poslednímu zápasu, jak hodnotíš utkání s Chlumcem?
Věděli jsme, že nás nečeká nic lehkého. První poločas jsme zvládli celkem dobře, většinu času jsme byli na balónu my. Chlumec však hrozil z rychlých protiútoků a měl i spoustu rohů, které jsme naštěstí zvládli ubránit. Každopádně výsledek 3:0 po prvním poločase byl pro ně asi trochu krutý. Druhá půle už moc fotbalové krásy nenabídla. My se soustředili hlavně na obranu a zápas už si dokázali pohlídat.
A co tvůj výkon? Byl jsi s ním spokojený? Protože trenéři tě zvolili nejlepším na hřišti, a proto ses i dostal do nominace na hráče kola.
Musím přiznat, že jsem byl před zápasem lehce nervózní, což je u mě úplně normální (smích). Ale myslím si, že mi první poločas vyšel celkem dobře. Druhý poločas už nedokážu úplně hodnotit, ale ve výsledku jsem s výkonem spokojený.
Anketu si vyhrál, co na to říkáš?
Samozřejmě to potěší, ale beru to spíše jako bonus. Větší váhu přikládám tomu, že jsem byl vůbec do sestavy kola vybrán.
Ve vyhlášení hráče kola jsi byl přirovnán ke Kantemu z týmu Chelsea. Je toto přirovnání na místě? Máš podobný herní styl jako on?
Tak s N´golem se rozhodně srovnávat nelze (smích). Na druhou stranu je asi pravda, že víceméně v týmu zastáváme stejnou roli, mám k tomuto stylu blízko.  Od střílení gólů jsou v týmu jiní. Samozřejmě chci nějaké dát i já (smích), ale nevadí mi, jak bylo řečeno i vámi, dělat tu černou práci.
Další kolo vás čeká třetí Jaroměř. V prvním duelu vás obrali o všechny body. Tak jaký zápas očekáváš a máte na ně nějakou speciální přípravu?
Za mě klíčové utkání, Jaroměř je hned za námi, pokud vyhrajeme, odskočíme jim a do následujících kol se nám půjde určitě lépe. Rozhodně však čekám náročné utkání, tak jako každý zápas, nikdo nám nedá nic zadarmo, ale je to hlavně o nás. Nechceme koukat na soupeře, musíme se soustředit sami na sebe.
Slavia vyhlásila stíhací jízdu za Bydžovem, jaké jsou tedy ambice pro jaro? Je to tedy postup?
Určitě, chceme bojovat až do konce a uvidíme, na co to nakonec bude stačit. Bydžov má slušný náskok, ale pořád zbývá dost zápasů, stát se může cokoliv. Musíme jim pořád dýchat na záda a třeba se o prvním místu nakonec rozhodne vzájemným duelem. Nesmíme zapomenout i na pohár, ten chceme rozhodně vyhrát.
A jaké jsou tvé osobní fotbalové cíle?
Asi žádné dlouhodobé cíle nemám, teď je pro mě prioritou pokusit se postoupit se Slávií do divize, co bude dál, to teprve uvidíme.
Máš nějaký fotbalový vzor nebo oblíbený tým, kterému fandíš?
Fandím Arsenalu, poslední dobou to byly kruté časy, ale momentálně je ta sezóna rozehraná skvěle, tak snad forma vydrží a Arsenal se vrátí tam, kam má.
A čemu se věnuješ kromě fotbal? Co tě baví?
Volný čas rád trávím s rodinou, přítelkyní a kamarády, ať už je to někde v přírodě nebo doma u televize. Rád vypnu hlavu u seriálu nebo nějakého dobrého filmu. Nesmím zapomenout na Playstation, nejvíce času trávím hraním NHL a Formule 1 (smích).
Profil hráč
Kariéra: TJ Lázně Bělohrad/FKM Javorka, RMSK Cidlina Nový Bydžov, FC Hradec Králové, FC Slavia Hradec Králové
Post: střední záložník
Číslo dresu: 14
Věk: 21

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.