ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 5.kolo Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2021-2022

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 5. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Vítězem se stal čerstvý tatínek Petr Farkaš. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak probíhala týmová oslava po sobotním zápase?
Oslava byla trochu výraznější než obvykle, přeci jen mimo vítězství jsme slavili i narození mé dcery, takže jsme se trochu zdrželi.
Jste spokojený se svými výkony nebo byste chtěl ještě něco zlepšit?
Výkony jsou důležité hlavně týmové, když máme body, sebe tolik neřeším, ale pokud bych se já osobně měl zaměřit na jednu věc, tak, byť se mi teď povedlo dát dva góly, přál bych si jednou trochu zlepšit zakončení, aby těch gólů bylo ještě víc.
Myslíte si, že se vám povede víckrát takový výsledek jako proti Chodové Plané?
Je pravda, že s Chodovou Planou nám to tam padalo, byl bych samozřejmě rád, stejně jako všichni v mančaftu, aby takových výsledků bylo co nejvíc, budeme se snažit.
Máte někoho s kým si na hřišti nejvíce rozumíte? S kým se vám nejlépe hraje?
Tým nám klape dobře jako celek, občas hraje lépe jeden, jindy zase druhý, po covidové pauze jsem rád na hřišti s kýmkoliv, hlavně když se hraje. Trochu se nám teď zase nakupila zranění, tak doufám, že se všichni dají dohromady a budeme předvádět stabilní výkony.
Jaký je váš nejlepší fotbalový zážitek?
Těžko vybrat jen jeden, ale kdybych měl přeci jen něco vypíchnout, tak by to asi byl poslední postup do B. Třídy, to pro nás byl skvělý úspěch.
Máte nějaký fotbalový vzor? Popřípadě koho?
Vzor nemám, fotbal jsem vždycky hrál, protože mě baví, než abych například chtěl hrát jako konkrétní hráč. Vím, že by se zde hrozně rád viděl náš kapitán Lukáš Sekereš nebo Vlasta Všechovský, ale tuhle radost já jim udělat nemůžu.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.