Marek Poštulka - Když skončí kluci do třetího místa na podzim, tak platím bečku na ukončenou.

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 4. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dobrý den, gratuluji k výhře o hráče kola. Jaké máte pocity?
Dobrý den, děkuji a pocity jsou hezké. Je velmi příjemné vyhrát hráče kola, jen jsem o tom snil a konečně je to tady. (smích
Čím jste kluky motivoval, aby pro vás hlasovali?
Kluky jsem motivovat nemusel, oni jsou do takových věci hr.(smích) A jsou šťastní, když to vyhraje někdo z Jakartovic, udělají vše pro láhev zelené. (smích)
Na jakou odměnu se mohou chystat do kabiny?
Kluci dostanou teda tu láhev a doufám, že si ji vychutnají po vítězném zápase, a tímto chci kluky motivovat, že když skončí do třetího místa na podzim tak platím bečku na ukončenou. (úsměv)
Vraťme se k nedělnímu zápasu ve Služovicích. Podle trenéra jste podali nejslabší výkon v sezóně, ale přesto jste vyhráli. Jak jste vy sám zápas viděl?
Ano tady musím souhlasit, Služovice měly v prvním poločase dost šancí, naštěstí nás podržel brankař, nebo nemířily přesně. Druhy poločas byl už o malinko lepší, tady rozhodl náš bombarďák Urban a kluci hráli výborně dozadu. Musím pochválit cely tým za zodpovědný výkon.
Byl jste spokojen se svým výkonem?
Já myslím, že jsem zahrál i lepší zápasy, tohle jsem dostal za odměnu od kluků a trenéra za 330 startů v okrese, a za to jim děkuji. (smích)
Tři zápasy, plný počet bodů. Počítal jste s takovým startem do sezóny?
Abych řekl pravdu, tak nepočítal. Chtěl jsem 7 bodů, a máme devět, takže super, ale musíme pořád makat, ať nám ty body pořád přibývají, a je jich co nejvíc. Nikdo od nás nic nečeká, tak mužem hrát v klidu, a co bude na konci sezóny, to se uvidí.
Kde hledat příčiny toho, že jste zatím stoprocentní?
Dostali šanci kluci, kteří loni tolik nehráli, a chytili šanci za pačesy, a ukazují, že jsou v Jakartovicích právem. Makáme jeden za druhého a pan Martinka nás drží zkrátka.
Co říkáte na formu vašeho kanonýra Urbana, který zatím vsítil všech vašich devět branek?
No tak forma Elbera je úžasná. Všichni si přejeme, ať mu to tam pořád tak padá. Je to náš klíčový hráč. Zde tady musím pochválit i ostatní útočné hráče, kteří mu s góly pomáhají. Radek je náš zabiják. (smích)
Jaké má ambice váš tým pro tuto sezónu?
O ambicích bych moc mluvit nechtěl. Jdeme, zápas od zápasu, a uvidíme, jak na tom budeme na konci. Každý ale chce hrát vysoko, tak snad na čele ještě pár zápasu budeme.
Který tým vás zatím v sezóně překvapil, a který naopak zklamal?
Určitě jsem čekal více od Stěbořic a Minervy. Překvapením je Hlavnice. Jde vidět, že David Liška jim hodně pomáhá, tak na něj si musíme dát v sobotu pozor.
Skončil nějaký zápas pro vás překvapivým výsledkem, a který?
Překvapení bylo, že Stěbořice nedaly dva zápasy po sobě branku, a že náš brankař vychytal čisté konto proti Služovicím, když přišel v 7 ráno domu. (smích)
Pojďme k vám, v kolika letech jste poprvé kopl do míče?
Tak to už je hodně dávno, ale někdy v 5 letech, ale moc mě to nebavilo. Pořádně jsem začal hrát až ve 13 letech.
Jak se poté vyvíjela vaše fotbalová kariéra?
Začal jsem ve Štěpánkovicích v žácích, a hrál jsem zde až do dorostu. Po dorostu jsem na dva roky skončil, ale fotbal mi chyběl, tak jsem šel hrát do Hněvošic, kde jsem vydržel nějakých 9 sezón.
Dlouhá léta jste hrával za týmy na prajzské. Jaký vítr vás zavál na druhou stranu okresu?
V Hněvošicích mě už fotbal nebavil, i když parta byla super, fotbal už tolik ne. A pak to přišlo, stačila jedna párty s Michalem Janechem, a bylo vše domluvené, za to muže on že jsem v Jakartovicich, ale za to mu moc děkuju.
V létě odešlo pět hráčů základní sestavy. Neměl jste i vy zaječí úmysly?
Ne, já z boje neutíkám. Jsem navíc rád, že to nyní trošku stojí i na mě, a chci, ať jsem pro tým přínosem.
Kdo tvoří osu vašeho týmu?
Tak bezesporu tam musím napsat Michala Janecha, pak je to náš bombér Urban, vzadu to hraje zkušeně Kuba Barát. Nechci nikoho vynechat. Všech 13 hráčů co nás je, má své pevně dané místo.
Jaký máte největší fotbalový zážitek?
Těch není moc, ale jsem fanouškem SFC tak každý zápas co je vidím. Finále MOL Cupu to byl úžasný zážitek.
Co patří mezi vaše koníčky a jakým způsobem trávíte volný čas?
Koníčku je dost. Je to rybaření, kolo, přátele a moje Žanetka.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.