Největším bavičem v týmu je náš trenér, hlásí kapitán Plané Ondřej Suchý

Hráčem 14. kola 1.B třídy sk. A jste zvolili kapitána Plané Ondřeje Suchého. Ten v utkání na hřišti Dlouhého Újezdu spolehlivě dirigoval defenzivu svého týmu a přispěl k výhře Plané 3:0. My Vás samozřejmě neochudíme o rozhovor s hráčem kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Stal jste se hráčem 14. kola soutěže. Jaký je to pocit? A máte za to v kabině vypsané nějaké „zápisné“ do klubové kasy?
Tak pocit to byl příjemný, když jsem to zahlédl. A zápisné nějaké taky bude, s tím počítám.
Oceněn jste byl za utkání s Dlouhým Újezdem, na jehož půdě jste zvítězili 3:0. Jak byste trn zápas s odstupem několika dní zhodnotil?
Dlouhý Újezd šel do zápasu určitě jako favorit, což nám ukázal hned na začátku, když si vytvořil celkem slušný tlak. Ale nám se z první větší šance povedlo dát gól. To si myslím, že je celkem utlumilo a nám se začalo líp dýchat. A pak jsme hráli až do konce svůj fotbal ze zajištěné obrany. Bylo tam i pár slušných šancí, s trochou štěstí jsme přidali druhou branku a díky nedisciplinovanosti soupeře jsme dali na 3:0 a bylo hotovo. :-)
Do sezóny jste nevstoupili dobře, ale v závěru podzimu jste se dostali do výborné formy, kterou jste potvrdili i v prvním jarním kole. Proč to na začátku neklapalo a teď to naopak týmu šlape?
Neřekl bych to tak, že to neklapalo. V týmu bylo vše na jedničku, jen jsme prostě nedávali góly a ze svých zbytečných chyb je dostávali. A od zápasu v Horšovském Týně, kde jsme to zlomili a začali góly dávat, se začalo i konečně dařit.
Prozraďte, kdo je v kabině mužstva největším bavičem?
Tak bavičů je v našem týmu hned několik, ale tím největším je určitě trenér Petr Slivoně.
Povězte nám něco o Vaší fotbalové kariéře. V kolika letech jste s fotbalem začal, kdo Vás k němu přivedl, jakými kluby jste prošel?
K fotbalu mě přivedl můj táta, když mi bylo pět let tady v Plané na sídlišti. Začínal jsem v Plané za přípravku, ale netrvalo dlouho a už jsem byl hráč Tachova, kde jsem byl asi tak do svých patnácti. Pak si mě stáhl Chodský Újezd, kde jsem hned nakoukl do dospělého fotbalu. Tam jsem odehrál deset super sezón. A po těch několika letech jsem se vrátil zpět sem do Plané.
Máte nějaký fotbalový vzor či oblíbeného hráče?
Můj vzor byl a vždy bude John Terry.
Co dělá Ondřej Suchý rád ve volném čase, pokud zrovna není na fotbalovém hříšti?
Tak většinou jsem v práci, odpočívám, bavím se s kamarády a rád se procházím s našimi pejsky.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.