Meclov jde herně i výsledkově hodně nahoru, říká Čižikov

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 12. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Vítězem se stává Jevgenij Čižikov s 52,56% ze všech hlasů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dobrý den, gratuluji vám k vítězství v sestavě kola, jak jste se o hlasování dozvěděl ?
Dobry den,předem bych chtěl poděkovat lidem,kteří pro mě hlasovali. Sleduju často vaše stránky, takže jsem se to dozvěděl hned jak to bylo na internetu. Už po zápase jsem rozhlásil v kabině,aby mi když tak poslali nějaký ten hlas (smích).
Na svém kontě máte 5 gólů, jste spokojený s tímto číslem ?
Určitě nejsem spokojený s tím počtem gólů! Na druhou stranu jsem spis týmový hráč a spíše rad připravují gólové pozice pro jiný. Někdy to potěší mnohem víc než, když vstřelím branku.
V rozhovoru s minulým hráčem kola Martinem Kubicou se diváci dočetli, že hráč Vojtěch Kafka si vstřelil již dva vlastní góly, po dalším kole má na svém kontě hned tři, když se vyhraje, v kabině to musí mít se spoluhráči hodně složité, je tomu tak? (smích)
Vojta má asi dobry čich na vlastní góly(smích). Na druhou stranu tenhle zápas skvěle umístil k tyči oba góly! V kabině mu to vždy projde, protože toho musí hodně naběhat, když hraje defenzivního hned za mnou.
Máte za sebou další úspěšný zápas a tabulkou stoupáte vzhůru, jste spokojeni s dosavadním umístěním ?
Upřímně očekával jsem, ze se budem pohybovat mezi 1-4 místem. Myslím si, že na tuhle soutěž máme slušný kádr a hlavně je zde skvělý kolektiv a to je základ úspěchu. Škoda,ze jsme se začali scházet až na poslední 4 zápasy v plné sestavě a hned to jde nahoru, jak herně tak hlavně i výsledkově..
Nyní k vaší kariéře, kde jste začínal a jak jste se dostal právě do Meclova ?
Začínal jsem s fotbalem ve 12.letech v Bernaticích (na jihu Čech okr.Písek).Od ml.žáků jsem působil v Písku. Později přišla nabídky z pražské Slavie. Po ukončení dorostu jsem se vrátil do třetiligového Písku. Později jsem prošel Milevskem(divize) a nakonec jsem zakotvil ve Vyšehradu. Jelikož jsem dal přednost práci, tak jsem s fotbalem skončil na vyšší úrovni. Náhodou mě oslovil asistent trenéra na Vyšehradě,jestli nechci zkusit hrát za Meclov.
Příští kolo jedete do Staňkova, jak vidíte vaše šance na výhru ?
Doufám,že budeme mít vítězné dresy a tím pádem si do Staňkova jedeme pro 3 body.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.