ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 1.kolo Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. C, 2016-2017

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 1. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz Jakub Eller ze Skřipova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dobrý den, gratuluji k výhře v anketě hráč kola. Jaké jsou Vaše pocity?
Dobrý den, děkuji za gratulaci. No jsem rád a nadšený, že jsem toto kolo vyhrál, i když jsem měl i lepší zápasy .
Sledujete náš web fotbalunas.cz? A co na něj říkáte?
Ano sleduji, hlavně výsledky a střelce. Je velmi zajímavý a přehledný.
V posledním zápase jste vstřelil dvě branky. Zkuste nám popsat, jaký to byl pro Vás zápas a jak padli branky.
Tak zápas to měl být pro nás snadný a bez kompromisu tří bodový. Po rychlé první brance, kde šel centr ze strany, a balón minuli, dva hráči jsem na zadní tyči dostal balón hlavou do brány a vedli jsme 1:0. Po několika minutách jsme vedli 2:0 a mysleli si, že to bude jednoznačné. Jenže soupeř během dvou minut vyrovnal dvěma přímými kopy. Ale to bylo z jejich strany vše. Do poločasu jsme dali ještě dvě branky, kde jsem v 45 minutě po nahrávce z levé strany vstřelil branku a ukončil první poločas s rozdílem dvou branek na 4:2. Druhý poločas jsme soupeře přestříleli, ale nebyli jsme schopni dát branku. Buď nás vychytal brankář, nebo jsme se netrefili mezi tři tyče. Až v 90 minutě jsme navýšili skóre a zápas nakonec vyhráli 5:2. Tak si myslím, že zasloužené vítězství.
Jak jste spokojen s podzimem?
Až na pár zápasů, kde jsme vyhořeli, třeba v Hrabyni jsem spokojený. Přezimujeme na pěkném třetím místě a pár bodů na prvního. Takže jaro bude ještě zajímavé.
V domácím prostředí hrajete velmi dobrý fotbal. Kouzlo domácího hřiště, fanoušků nebo za tím stojí něco jiného?
No nehráli jsme špatně a myslím si, že je to všechno v hlavách a o vůli hráčů, kteří nastoupí v základní jedenáctce. Samozřejmě, že nás fanoušci podporují a na hřiště jsme si už zvykli.
Co si slibujete od jara? Jaké budou Vaše ambice v soutěži?
No jaro bude určitě velmi zajímavé. A chtěli bychom se udržet na předních příčkách. Tak mé osobní ambice by bylo se poprat o postup do vyšší soutěže.
Teď Vás bude čekat pauza. Míříte někam na soustředění?
Ano určitě na soustředění pojedeme a budeme na sobě tvrdě makat, abychom v soutěži dosáhli co nejlepších výsledků.
Můžete nám popsat Vaši fotbalovou kariéru?
Začal jsem hrát fotbal v šesti letech za Hradec nad Moravicí. Zhruba v devíti letech si mě vybral tehdejší Kaučuk Opava a začal jsem trénovat a hrát v Opavě. Měl jsem velké ambice, zahrál jsem v mladším dorostu nejvyšší ligovou soutěž , ale těsně před profesionální smlouvou jsem musel na dva roky fotbal opustit. Dostavily se mi problémy se zády a musel jsem jezdit na různá vyšetřeni a rehabilitace. Po dvou letech jsem se k fotbalu vrátil, a trénoval co to dalo. V A týmu staršího dorostu, ale nestačilo. Do konce dorosteneckého věku jsem hrál v B týmu staršího dorostu. Po té jsem hrál Krajský přebor ( teď je to Krajská soutěž ) za Velké Hoštice. Po pár větších zraněních jsem zhruba po čtyřech letech vrátil do rodného Hradce nad Moravicí, kde hráli Okresní soutěž. Hned po roce jsme postoupili do 1B třídy, kde jsem se stal kapitánem a hned následující rok jsem dovedl kluky do 1.A třídy. Po dvou letech jsme postoupili opět do Krajské soutěže, kde jsem odehrál asi dva roky. Po dalších pár zranění jsem přestoupil do TJ Žimrovic ( teď U plus U Žimrovice), kde se hrál Okresní přebor. I s tímto klubem jsme postoupili do 1.B třídy, kde jsem odehrál krásných pět let. Nyní je pro mně nejdůležitější rodina. A při přestěhování do obce Skřipov, jsem ukončil trvání v Žimrovicích a přestoupil. Jsem tady spokojený a zahraji si slušný fotbálek.
Čeho by jste chtěl ve fotbale ještě dosáhnout?
No tím, že už nejsem nejmladší, bych chtěl ještě zažít postupující atmosféru do vyšší soutěže
Jak budete trávit vánoční svátky?
Vánoční svátky budu trávit s rodinou a se Svými nejbližšími.
Oblíbený film o Vánocích?
No asi Tři oříšky pro popelku a Mrazík je asi největší klasika.
Co byste vzkázal našim čtenářům?
No, že jsem rád, že jsem dosáhl, čeho jsem dosáhl a děkuji všem za podporu. Budu se dál snažit abych byl pro klub přínosem a hrál ten nejlepší fotbal.
Děkuji za Váš čas.
I já děkuji.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.