Nebýt zbytečných porážek, mohlo být bodů víc, říká novohradecký Martin Šmíd

Hráčem uplynulého kola se stal záložník Nového Hradce Martin Šmíd, který hattrickem rozhodl o výhře nad Týništěm. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
O víkendu si Nový Hradec připsal další výhru, když porazil Týniště 3:0. Vy jste se znovu předvedl gólově, když jste vstřelil hattrick. Jaký to byl zápas?
Abych byl upřímný, tak ten zápas se nám herně vůbec nepovedl, ale naštěstí nám kluci z Týniště nahráli na první dva góly a my dokráčeli k povinnému vítězství.
Podzimní část sezony se pomalu uzavírá, můžeme tehdy lehce bilancovat. Jak byste shrnul působení Nového Hradce, případně na čem je nutné do jara zapracovat?
No, jelikož jsme se loni zachraňovali v posledních kolech a letos jsme po podzimu šestí s 27 body, tak jedině kladně, ale těch bodů mělo být aspoň 30 nebýt dvou zbytečných domácích porážek s týmy, které bychom měli doma porážet. A zlepšit musíme i tak asi všechno, přál bych si abychom na jaře proháněli i ty největší favority soutěže.
Který z konkurenčních týmů vás nejvíce překvapil?
Musím říct, že jednoznačně Vrchlabí, a dle mě jsou největším favoritem soutěže. Nejlepší tým podzimu.
Po následujícím kole přijde zimní pauza. Vítáte ji, nebo byste ji vzhledem ke své střelecké formě ani nepotřeboval?
Já ji určitě vítám, protože některé plochy kde se hraje, jsou díky klimatickým podmínkám v tomto období prostě strašné a už je moc velká zima. Člověk si taky musí dát voraz od fotbalu.
Znamená pro vás čtyřměsíční přestávka úplnou pauzu od fotbalu?
Samozřejmě, že neznamená. Začíná halová sezona a tu mám tuze rád, nějaký ten turnájek s kamarády a divize ve futsale startuje tu si taky zajdu občas zahrát, když vyjde čas.
Je vzhledem k délce této přestávky těžší dostat se znovu do tempa než v létě, kdy pauza mezi oběma sezonami netrvá ani dva měsíce?
Je pravda, že zimní přestávka je je dlouhá, ale baterky je potřeba dobít. A myslím si, že v tom asi moc rozdíl není.
Podzim uzavřete zápasem na hřišti Tatranu Hostinné, jaká máte od soupeře očekávání?
Odpovídám již po utkání v Hostinném. Jel jsem s mírnými obavami, bod bych před zápasem bral a odvezli jsme si ho, tak za mě spokojenost.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.