ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 22.kolo Divize E, 2015-2016. Lukáš Myšinský - 1. BFK Frýdlant nad Ostravicí

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 22. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dobrý den. Gratuluji Vám k ocenění Hráč kola, kterým Vás zvolili čtenáři našich internetových stránek. Jaké jsou Vaše dojmy?
Děkuji moc. Určitě mě to potěšilo a děkuji všem, kteří mi poslali hlas. Já vlastně ani nevěděl, že jsem nominovaný, ale kluci mi to hned v úterý na tréninku oznámili a měli radost hlavně z toho, že něco přispěju do společné kasy :-)
Mohl byste se našim čtenářům představit. Jaké byly Vaše fotbalové začátky a co považujete během své hráčské kariéry za největší úspěch?
Mé první fotbalové krůčky začínaly někdy v šesti letech, kdy jsme společně s bratrem začali hrát fotbal za Frýdek-Místek. Letos je to vlastně jubilejní třicátá sezona, kterou hraji. Ale upřímně musím říct, že je to rok co rok těžší a tělo to hůře nese :-)). Na druhou stranu jsem moc rád, že mě fotbal stále baví a hrozně se těším na každý další zápas. Takže snad zdravíčko vydrží a bude jich ještě hodně ;-). Jako úspěch beru vlastně každý vyhraný zápas. Ale kdybych měl vyzdvihnout nějaký zážitek, tak to byla asi sezona 2007,2008 kdy nás vedl ve Frýdku trenér Látal a přijeli tady kluby jako Baník Ostrava, Jablonec a Sparta Praha.
Proti Vsetínu jste konečně prolomili smůlu a zápas vyhráli. Jaký to byl zápas z vašeho pohledu.
Zápas proti Vsetínu byl konečně podle našich představ a hlavně jsme se odvděčili fanouškům za předchozí čtyři kola. Škoda sice toho závěru zápasu, kdy místo toho aby jsme ještě nějakou branku přidali, tak jsme dvakrát inkasovali. Výhru jsme si ale určitě zasloužili a šli jsme za ní od první minuty. Především prvních třicet minut jsme soupeře vůbec do ničeho nepustili.
Jak si myslíte, že dopadne DIVIZE E, sestup, postup?
Postup si myslím podle mě pohlídají Petřkovice, protože mají velmi zkušené mužstvo. A sestup je těžké tipovat, protože je to hodně vyrovnané a myslím, že se bude rozhodovat až v posledních kolech.
Jak jsem se dozvěděl, chystáte se na ME amatérských týmů, jak se na to těšíte?
Na ME se těším hrozně moc. Bude to asi takový vrchol kariéry. Věřím, že přivezeme nějakou medaili a potěšíme všechny fanoušky a rodinné příslušníky, kteří se tam s námi chystají a kteří nám budou fandit z domova.
A aktuálně, co říkáte na penaltu DUKLA – SPARTA, pokud jste to viděl a co si o tom myslíte??? Jak jsou na tom rozhodčí ve vaší soutěži a celkově v českém fotbale?
Ten zápas jsem neviděl, takže nemůžu k penaltě nic říct. Rozhodčí moc hodnotit nechci. Taky si na ně někdy zakřičím, ale věkem jsem už mnohem klidnější :-). Mají to často hodně těžké a vůbec jim nezávidím. Během vteřiny se rozhodnout správně a nikomu neublížit, to není lehké.
Nebudu se ptát, jaký herní styl a taktiku preferuje Váš tým, abychom nepomáhali soupeřům, ale jaký fotbal se líbí Vám osobně?
Mám rád ofenzivní fotbal s rychlou přechodovou fází.
Fotbalunas.cz je velký projekt. Mohl byste na závěr říci Váš názor na něj a prozradit, jakou má budoucnost?
FOTBALUNAS sleduji a myslím, že je to velký přínos a má určitě budoucnost.
Mnohokrát Vám děkuj za rozhovor a přeji Vám, ať se Vám daří na hřišti i mimo něj.
Děkuji.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.