Podzimní hodnocení sezóny-TJ Sokol Hněvošice

Na naše otázky zodpověděl vedoucí mužstva Hněvošic pan David Křempek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dobrý den, jak hodnotíte podzimní část sezóny?
Jsme nadmíru spokojeni, protože je to pro nás překvapivé umístění. Kdyby mi někdo těsně před sezónou řekl, že budeme druzí, nevěřil bych mu, protože generálka s Melčí týden před sezónou skončila 1:7 v náš neprospěch. Navíc jsme měli k dispozici jen 12 hráčů. Dokonce jsme zvažovali, že se ze soutěže odhlásíme. Přemluvili jsme však starší kluky. Pomohlo nám, že jsme první dva zápasy vyhráli, a postupně hráčů začalo přibývat. Co se týče začátku soutěže, tak jsme v některých zápasech měli štěstí, ale díky tomu začala vznikat euforie, a my se vezli na vítězné vlně. Takže podzim po těch počátečních trablech hodnotím velmi pozitivně.
Po podzimu jste na druhém místě. Jste spokojeni?
Nadmíru spokojeni. Mám-li být objektivní, tak některé body jsme získali se štěstím. Naopak, tam kde jsme prohráli, tak jsme tomu štěstíčku naproti nešli.
Kdo patřil k pilířům vaší sestavy?
Nikoho bych zvlášť nevyzdvihoval, protože byla radost pracovat s tímto kádrem. Během podzimu jsem v kádru měl stále víc a víc hráčů, a proto jsem jich hodně střídal, aby si každý zahrál. Během sezóny jsem měl k dispozici 23 až 24 hráčů. Dokonce jsme některé hráče museli obvolávat před zápasem, aby na zápas nechodili.
Prvních šest zápasů jste neztratili ani bod, ale dalších pět jen čtyři body. Kde vidíte hlavní důvod, že se vám konec tak nepovedl?
Budu mluvit o zápasech, které jsme prohráli. Po zápase s Oldřišovem přišly Sudice, které mají úzké hřiště, což nám vůbec nesedí. Poločas jsme prohráli 4:1 a ve druhé půli jsme se to snažili otočit, ale hra do plných nám nejde. To samé se odehrálo v Závadě. V Budišovicích jsem byl z přístupu hráčů úplně zklamaný. Budišovice nastoupily jen v 11 hráčích, a byly z nás vyklepaní ať jim nedáme pět až šest branek a my místo toho jim tři body darujeme a odevzdáme.
Který zápas hodnotíte jako váš nejlepší, a který jako nejhorší?
Nejhorší jednoznačně zápas s Budišovicemi. Nejlepší nevím, ale jeden z těch šťastnějších byl zápas s Bolaticemi, které jsme, ač jsme hráli v deseti asi od 20. minuty, udolali v nastaveném čase.
Chcete ještě zabojovat o postup?
Někteří starší kluci postoupit nechtějí, protože se jim tato soutěž líbí. Já jsem ale opačného názoru, že pokud se něco hraje, chci to vyhrát a skončit co nejlépe!
Jak bude vypadat příprava na jarní část sezóny?
Začala už nyní ve středu prvním tréninkem v tělocvičně v Oldřišově. Zde se budeme scházet každý týden ve středu od 19:00 do 20:30. V pátek je pak na pořadu nabírání kondice. Na přelomu února a března začneme o víkendu hrát přípravné zápasy. Soustředění neplánujeme, protože kolektiv se dá stmelit i v domácím prostředí.
Plánujete posílit mužstvo?
Určitě bych rád udržel Josefa Nováka ze Služovic na hostování. Ale nevím zda se to povede, neboť má jít do armády a stěhovat se někde k Brnu. Začne s námi trénovat bratr Pawla Cojga, který se dává zdravotně dohromady. Pokud se někdo sežene, určitě ho rád uvítám, ale musí to být kvalitní posila. Hlavním cílem, je ale udržet kádr pohromadě.
Děkuji za rozhovor.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.