Podzimní hodnocení sezóny-SK Meteor Strahovice B

Na naše otázky velmi ochotně odpověděl trenér rezervy ze Strahovic pan Tomáš Hanzlík

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dobrý den, jak hodnotíte podzimní část sezóny?
S podzimní části jsme výsledkově spokojení, herně to bohužel mnohdy tak dobré nebylo. Náš mančaft před sezónou posílila jak zkušenost, tak i dravé mládí, a proto je třeba využít maximálně zimní přípravy a tyto dvě složky sehrát v kompaktní orchestr.
Po podzimu jste na třetím místě. Panuje s tímto umístěním spokojenost?
Tak určitě. Letošní soutěž je nesmírně těžká – sestoupily Hněvošice, nahoru šla silná Závada a vrátil se tradičně kvalitní Komárov. Před sezónou jsme si stanovili cíl nasbírat 18 bodů – ten jsme překročili. 3. místo je jen jahůdka na dortu.
Jaktože se vám nedařilo v zápasech se silnými celky, jako Hněvošice a Služovice?
Co se týče zápasu s Hněvošicemi, tak ten jsme si bohužel prohráli individuálními chybami. Nemyslím si, že bychom byli horším celkem, zápasu by slušela remíza. Služovice na domácím hřišti podaly dobrý výkon, my jsme své šance také měli, ale nevyužili je.
Kdo patřil k pilířům vaší sestavy?
Poměrně složitá otázka. Máme hodně mladý a široký kádr, který podporují svou zkušeností dva hráči, kteří by těm nejmladším mohli dělat tatínky. V brance se pravidelně střídají dva gólmani. Pro mě jsou pilířem kluci, kteří drží tým pohromadě i mimo hřiště – tank v Sudicích by mohl vyprávět :-).
Který zápas hodnotíte jako váš nejlepší, a který jako nejhorší?
Nejhorší zápas jsme odehráli zcela jistě v Komárově. Tamní stadión je pro nás zakletý. Za ten nejlepší a z mého pohledu i divácky nejzajímavější hodnotím zápas se Závadou, který jsme vyhráli 3:1. Oba týmy odehráli kvalitní utkání, plné pěkných fotbalových momentů. Téměř celý zápas bylo o co hrát.
Jak funguje spolupráce s áčkem?
Vyjma jedné odeslané fotky trenéra „A“ klubu se zamítavým gestem panem Malchárkem, probíhá spolupráce na vysoké úrovni :-).
Jak bude vypadat příprava na jarní část sezóny?
8. 1. 2016 příprava oficiálně začíná prvním tréninkem. Jednou týdně nás čeká tělocvična, po které by měla následovat vždy posilovna zvedáním půllitrů v putyce. Koncem měsíce si zajedeme na kondiční soustředění, po kterém již bude příprava tvrdší s ohledem na blížící se začátek sezóny.
Plánujete posílit mužstvo?
Dovolí-li to zdraví a najdu-li kopačky, chtěl bych se zapojit do přípravy a ještě klukům něco na hřišti ukázat. Ale posilovat se určitě nechystáme. Jak jsem již říkal, máme hodně široký a mladý kádr. Pro kluky je důležité, aby hráli co nejvíce.
Koho považujete za hlavního kandidáta na postup?
Služovice nebo Komárov.
Děkuji za rozhovor.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.