Podzimní hodnocení sezóny-TJ Sokol Služovice

Vypozvídali jsme vedoucího mužstva pana Petra Pardyho, který zhodnotil půlku sezóny lídra tabulky ze Služovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dobrý den, jak hodnotíte podzimní část sezóny?
S umístěním musíme být spokojení, protože jsme chtěli být do třetího místa a tabulku dokonce vedeme. Takže naprostá spokojenost. S předvedenou hrou to až tak bezchybné nebylo, protože jsme dostali spoustu strašně laciných gólů a naše gólová produktivita byla hodně žalostná, takže máme stále na čem pracovat.
S umístěním určitě panuje spokojenost. Jaké cíle se dáváte pro jarní část sezóny?
Už od začátku sezóny je naší povinností bojovat o ty nejvyšší příčky. Bylo by krásné být na prvním místě tabulky i po jarní části sezóny, ale bude to strašně těžké, neboť 4 body náskoku v tabulce nic neznamenají. Ale cíl je jasný – 1. místo.
Kdo patřil k pilířům vaší sestavy?
Máme kádr 16 vyrovnaných hráčů, ale pokud musím někoho vyzdvihnout, tak to budou naší zkušení hráči, Aleš Ciminga a Petr Kriebel v obraně, Jirka Míška a Mirek Wojcicki v záloze a z útočníků Vladan Ciminga. Svou agresivitou a rychlostí nám taktéž hodně pomohli naší nejmladší hráči.
První zápas v sezóně se vám nepovedl, ale pak už jste ani jednou neprohráli a vydrápali jste se až na první místo. V čem vidíte příčinu, že se vám tak dařilo?
Snad to nebude rouhání, ale troufám si říct, že máme nejkvalitnější mužstvo v soutěži. Nemyslím si, že bychom v Píšti nějak propadli, prohra to byla smůlovatá. Od té doby jsme dokázali zápasy zvládnout k naší spokojenosti, i když několikrát to bylo se štěstím a na poslední chvíli. V mnoha zápasech rozhodla zkušenost našich hráčů.
Který zápas hodnotíte jako váš nejlepší, a který jako nejhorší?
Nejlepší nevím. Všechny zápasy byly z naší strany dosti podobné, nejtěžší určitě byly zápasy v Sudicích a ku podivu v Dobroslavicích, nejhorší tedy asi ten v Píšti. Kdybych měj jmenovat ten nejšťastnější, tak to bude poslední zápas podzimu doma proti Bohuslavicím, kdy jsme jediný gól zápasu dali v poslední minutě.
Který tým pasujete za vašeho největšího konkurenta v boji o postup do okresního přeboru?
Měly by to být týmy v tabulce hned pod námi, tedy Hněvošice, Strahovice a Komárov. Před sezónou jsem za největšího konkurenta považoval Sudice, ale jejích výsledky hlavně z venkovních hřišť jsou pro mě nemalým zklamáním. Bylo by pěkné porvat se o postup s naším největším rivalem ze sousedních Hněvošic. Fanoušci obou vesnic by si přišli na své.
Jak bude vypadat příprava na jarní část sezóny?
Nelehká otázka. S naší tréninkovou morálkou to bylo na podzim totiž hodně špatné. Ale třeba se kluci nad sebou zamyslí a morálka se rapidně zlepší. Tréninky začnou první týden v únoru, hned další týden mámo naplánováno kondiční soustředění v Rožnově pod Radhoštěm a chtěli bychom sehrát 4-5 přípravných zápasů.
Plánujete posílit mužstvo?
Hlavním úkolem je udržet současné mužstvo, protože některým hráčům totiž skončilo hostování. Všichni ale projevili zájem u nás pokračovat. S výhledem k případnému postupu bychom mužstvo posílit potřebovali, nebo spíše omladit, protože s tímhle přestárlým kádrem by jsme v přeboru stěží hráli důstojnou roli. Nějaké typy samozřejmě máme, ale nic prozrazovat nyní nebudu.
Děkuji za rozhovor.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.