ROZHOVOR S HRÁČEM PODZIMU Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016

Hráčem podzimu se stal MIlan Šafařík z Kopidlna B. Milan nám o sobě napsal tyto věci: ,,Hrál jsem na všech postech. Tuto sezonu převážně útočník, datum narození: 9. 7. 1987, výška: 194 cm, povolání: vedoucí směny - mechanik/seřizovač.´´ Níže je uvedem rozhovor s hráčem podzimu.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Co říkáte na to, že jste byl vyhlášen hráčem podzimu OP?
Nominace mne velmi překvapila a potěšila. Pro hráče je určitě motivující, že si jejich výkonů všímá i nezaujaté okolí. Výhra je bonus navíc a vážím si jí.
Už jste někdy získal podobné ocenění?
Nikdy jsem takové ocenění nezískal.
Proč si myslíte, že jste získal nejvíce hlasů?
O nominaci jsem se dozvěděl asi 14 dní po startu hlasování, takže já ani blízké okolí o tom nevědělo. Zveřejnil jsem info na facebooku, kde jsem mohl hlasující motivovat i poukázáním na to, že v popisu mé pozice byla chyba. Nevstřelil jsem 6 branek, ale 8 :-) Navíc jsem měl vytrvalé přátele, kteří hlasovali poctivě a tak často, jak jen to šlo a za to bych jim chtěl poděkovat.
Byl to i podle Vás vydařený podzim z Vašeho pohledu?
Z mého pohledu to byl velice nevydařený podzim. Náš tým je předposlední a to je nelichotivá pozice. Pozitivní je, že až na zápasy s Novou Pakou a Žlunicemi jsme s ostatními týmy sehráli vyrovnané zápasy, i když nebyla vždy úplně ideální sestava.
Jak hodnotíte postavení v tabulce a výkony Vašeho mužstva po první části sezóny?
Tady bych navázal na předchozí otázku. S postavením v tabulce spokojený nejsem, ale vzhledem k "lepení" kádru před zápasy to asi lépe nešlo :-)
Kdo by si ještě zasloužil toto ocenění z Vašich spoluhráčů nebo protihráčů, protože se jistě navzájem v této soutěži dobře znáte?
Když bych měl vyzdvihnout někoho z protihráčů, tak je to Jaroslav Novotný z Chomutic. Osobně se neznáme, ale je to důrazný hráč a je těžké ho ubránit. Z našeho týmu bych ocenil Jakuba Geršla. Je to spíš hráč áčka, ale toto ocenění by si zasloužil. Poctivě se zúčastňuje každého tréninku. Nic nevypustí. V zápase je z něj cítit vždy, že chce vyhrát a zajímá ho týmový úspěch a dobrá parta, což nám v poslední době bohužel chybí.
Jaký byl podle Vás nejvydařenější výkon Váš a Vašeho mužstva.
Jednoznačně nejvydařenější výkon našeho týmu byl domácí zápas proti Chomuticím. Myslím, že výhru našeho týmu 1:0 v tomto zápase čekal málokdo. Bylo to odbojované, bylo tam i štěstí, které je potřeba. Kdyby jsme takové nasazení měli v každém zápase, tak se v tabulce pohybujeme určitě trochu výš. Co se týče mého výkonu, tak statistika hovoří jasně. Zápas proti Jičíněvsi, kdy mi spoluhráči nahráli na 4 góly, které jsem v jednom zápase ještě nevstřelil.
Zůstal před další částí sezóny kádr stejný nebo přišli noví hráči?
Zimní příprava je vždy obtížná. Účast na trénincích je nízká. Hráčů spíše ubylo.
Jak probíhala příprava na další část sezóny?
Co se týče mé osobní přípravy, snažil jsem se jí řešit individuálně. FK Kopidlno zajistilo halu v Kopidlně a zápasy byly sjednané na turnaji v Chudonicích. Bohužel hala mi přivádí problémy s koleny a proto jsem se dohodl s trenérem, že halu vynechám a připravím se zejména ve fitness KB v Jičíně individuálně.
Jak se Vám dařilo v přípravných zápasech?
Zúčastnil jsem se 4 přípravných utkání a vstřelil jsem 2 góly. Na umělé trávě, která není moje oblíbená, je to lepší, než jsem čekal.
Kdo podle Vás vyhraje titul v 1. fotbalové lize (Sparta nebo Plzeň)?
Naší ligu moc nesleduji. V tomto období se mluví hlavně o Spartě díky Evropské lize a derby se Slávií, ale za měsíc to může být jinak.
Kdo je podle Vás nejlepším hráčem 1. ligy (brankář + obránce+záložník+útočník – 4 jména napsat)?
Tohle je pro mě těžká otázka, protože ligu opravdu moc nesleduji. Brankář - Bičík (Sparta), obránce - Brabec (Sparta), záložník - Dočkal (Sparta), útočník - Škoda (Slavia)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.