"Zahrál jsem si s Randou, Maniatisem, Červinkem" říká Zdeněk Bartoň

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 1. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratulujeme k vítězství v anketě hráč kola. V zápase s Ratíškovicemi jste byli outsider. Čím jste překvapili soupeře a odvezli 3 body ??
Díky, myslím, že domácí nečekali, že budeme hrát tak aktivně a po zásluze jsme zvítězili. Hlavně v první půlce jsme hráli výborně, jenom škoda, že jsme nevyužili nějakou další šanci a zbytečně jsme se báli o výsledek až do konce zápasu.
Jak hodnotíš Vaše působení v podzimní části 1.A sk B ?
Mohlo to být určitě lepší. Zbytečně jsme ztratili zápasy se Šaraticama a Bučovicema, kde jsme vedli po poločase, hráli proti 10ti, ale zalezli jsme a soupeř nás potrestal. Nicméně tabulka je vyrovnaná a věřím, že se posunem nahoru.
Jsi spokojen se svými výkony za podzim?
Já toho na podzim moc neodehrál, protože jsem byl dlouho zraněný, takže se mi to těžko hodnotí. Spokojený tak napůl, někdy to bylo lepší, někdy horší. Vždycky je prostor pro zlepšení. Hlavní je, že jsme posbírali nějaké body.
Jaký zápas se ti nejvíce podařil a který naopak ?
Nejvíc asi s Ratíškovicemi, kde jsem dal vítězného gola a domácí jsme nepustili k ničemu. Naopak se nám vůbec nepodařil domácí zápas s Blatnicí (1:5) , kde jsme po 2 dobrých výsledcích, úplně propadli.
Celek Kyjova je velmi mladý jaká je atmosféra v týmu ?
Já myslím, že atmosféra je výborná, kabina funguje, jen to někdy neumíme přetavit v lepší výkony. Jsem rád, že jsme už dlouho pohromadě a věřím, že se to časem projeví. Nicméně nám chybí víc zkušeností a přivítali bysme zkušenější borce
Jaké jsou cíle pro jarní část soutěže ?
Prioritou je určitě záchrana, ale všichni doufáme, že navážem na minulé jaro, kde jsme posbírali hodně bodů a posunuli se tabulkou výš. Takže věřím, že skončíme v klidném středu tabulky.
Co ty a vyšší soutěž?
Já jsem spojil celou kariéru s Kyjovem :) ale za to jsem si tady zahrál s výbornýma fotbalistama jako Víšek, Randa, , Červinek, Maniatis, Lošták a dalšíma, za což jsem rád.
Díky za rozhovor

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.