ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - Do okresu bych rád postoupil i s muži tvrdí Pavel Cihlář

Pro velké pracovní vytížení, odpověděl hráč kola Pavel Cihlář z Březové na naše otázky až nyní.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dobrý den pane Cihláři. Gratuluji Vám k výhře v hlasování o hráče kola. Co na to říkáte?
Dobrý den, na úvod tohoto rozhovoru bych se chtěl omluvit všem čtenářům webu fotbalunas.cz, že zasílám rozhovor až tak pozdě, mohlo za to mé pracovní vytížení. K Vaši otázce co na to říkám, že jsem byl zvolen hráčem kola? Určitě jsem byl mile překvapen a potěšen, také bych chtěl poděkovat všem spoluhráčům a kamarádům, kteří pro mě hlasovali.
Bude Vás to něco stát v kabině?
Ano, stálo mě to láhev slivovice z Ikei (spoluhráči pochopí :) ).
Věděl jste o své nominaci?
Ano, dozvěděl jsem se to z facebooku.
Sledujete náš web fotbalunas.cz?
Popravdě moc ne, i když poslední dobou se docela často stává, že hráčem kola je hráč z Březové, takže díky tomu sleduji váš web častěji. Zrovna pro toto kolo se stal hráčem kola Martin Šuhajík, tímto bych mu chtěl pogratulovat.
Jak hodnotíte poslední zápas s Kyjovicemi? První poločas skončil bez branek. Prosadili jste se až po přestávce.
Myslím si, že tento zápas ovlivnily povětrnostní podmínky, první poločas jsme hráli proti silnému větru a k soupeřově brance jsme se nedostávali až tak často. Druhý poločas už byl lepší, měli jsme několik vyložených šancí, jako v každém zápasu :), ještě že se nám tři podařilo proměnit v góly.
Jak vy sám hodnotíte svůj výkon v tomto zápasu?
V prvním poločase to nebylo nic moc, v druhém se mi podařilo dát gól a na druhý přihrát, takže hodnocení: lepší průměr. :)
Jak jste viděl vstřelený gól, kterým jste otevřel skóre zápasu?
Náš obránce na mě posílal dlouhý centr, vypadalo to ale, že domácí stopeři balon zachytí. Nepodařilo se, balon proklouzl jednomu z nich pod nohou, já tuto situace využil, jedním dotykem jsem si balon posunul do běhu a druhým jsem ho uklízel k pravé tyči.
Co očekáváte od domácího zápasu s Novými Sedlicemi, které v minulém kole dostali pořádný nářez od Hlavnice? Podle posledních zápasů byste měli být jasnými favority.
Tento zápas už mohu okomentovat, jelikož je už odehraný. Zápas se Sedlicemi se nám hrubě nepovedl, určitě jsme soupeře nepodcenili, ale náš výkon byl prostě strašný, nejhorší v této sezóně. Prohra na domácím hřišti 1:4 hovoří za vše.
Kam sahají ambice Březové? Po sérii remíz to vypadá, že jste nastartovali sérii vítěznou.
Určitě se budeme chtít prát o přední příčky v tabulce do posledního kola.
V kolika letech jste začal hrát fotbal?
Myslím si, že v šesti.
A proč jste si vybral právě fotbal?
Určitě mě ovlivnilo, že můj táta hrál fotbal. U nás na vesnici nebylo moc sportu na výběr, vlastně jen hasiči a fotbal - pro mě jasná volba.
Na jakém postu se Vám hraje nejlépe?
Začínal jsem jako obránce, ale teď mě baví více záložník.
Popište nám Vaši fotbalovou kariéru.
Vlastně ani není moc co. Celou dobu hraji za Březovou. V žácích a v dorostu mělo pár týmů z vyšších soutěží o mě zájem, ale vždy to ztroskotalo na našem vedení, které mě jako oporu týmu nechtělo na žádné hostování pustit.
Jaký je Váš největší fotbalový zážitek?
Vlastně ani nevím, určitě silný zážitek byl, když jsme vyhráli turnaj "Březových". Na tomto turnaji jsou týmy za všech Březových z České republiky a jeden tým ze Slovenska. Dále postup v žácích i v dorostu do okresního přeboru, teď se to ještě musí povést i v mužích :)
Jaký je Váš oblíbený fotbalový tým?
Poslední dobou rád sleduji Bayern Mnichov.
Se kterým fotbalistou si chcete zahrát v jednom týmu?
Messi je neskutečný fotbalista.
Který sport Vás baví kromě fotbalu?
Těch sportů je opravdu spousta. Nádherný sport, který mě neskutečně baví je snowkiting, dále freeriding, snowboarding, běžky, badminton, squash, in-line brusle, běh, kolo, plavání, … Prostě sport je součástí mého života.
Jak trávíte svůj volný čas?
V poslední době mi bere spoustu volného času můj velký koníček a to je včelaření. Také se rád toulám s mým psem přírodou. Rád posedím s přáteli.
Díky za rozhovor. Přeji Vám mnoho štěstí jak v osobním, tak ve fotbalovém životě.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.