ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 9.kolo Jihomoravský | 1.A třída sk. B, 2015-2016

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 9. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratulujeme k vítězství v anketě hráč kola. Jaké byly tvé fotbalové začátky ?
Děkuji. K fotbalu mě přivedl taťka, který také hrával dlouhou dobu fotbal v Letonicích na pozici levého obránce. Začal sem za přípravku v Letonicicích, kde sem pokračoval i za žáky na pozici stopera. Moje první větší angažmá bylo v dorostech v Bučovicích kde se hrál Krajský přebor a tam jsem se pod panem Špičákem posouval pomalu sestavou dopředu. Tam můžu říct, že sem se naučil hrát fotbal. Pak po přesunu z dorostu jsem se vrátil do Letonic a hned mě trenéři zařadili mezi útočníky. Tam sem nevydržel ani rok a přestoupil sem do Dražovic, kde se hrála 1. B třída a to pro mě byla výzva si vyzkoušet jaké to je hrát za muže krajskou soutěž. V Dražovicich jsem byl bez přestávky 8 let a můžu říct, že sem tam fotbalově vyrostl a sem za tohle angažmá hrozně rád. Teď začínám druhou fotbalovou etapu svého života v Bučovicích a doufám, že ještě do konce kariéry nakouknu do KP.
V nové sezóně oblékáš dres Bučovic, ale v minulých sezónách jsi hrál za konkurenční Dražovice. Proč jsi se rozhodl pro přesun do Bučovic ?
Každý ve fotbale někdy potřebuje změnu a já sem na sobě začal pociťovat, že teď je ten správný čas chytnout druhý dech. Ten hlavní impuls pro přesun do Bučovic vyvrcholil tím, že koncem letošních prázdnin sem očekával svého prvního potomka a jelikož bydlím v Bučovicích už třetím rokem tak chci být k rodině co nejblíž.
V předešlých sezónách se Bučovice pohybovaly ve středu tabulky. Tento rok bojují o přední příčky. Čím to je?
Fotbal v Bučovicích sleduji už dlouho. Kádr měli dlouho stabilní a bez velkých změn. Teď do nové sezóny přišli se mnou 4 nový hráči a rozšířením kádru se ta kvalita fotbalu hodně zlepšila. Trénuje nás 18 a maká se, protože nikdo nemá jasný místo v základní sestavě. Doufám, že nepolevíme a budeme bojovat o postup do KP, kde by to Bučovicím určitě slušelo už jenom pro ten pěkný areál
Proti Mikulovu jsi vstřelil dvě branky, co chybělo k tomu aby jsi se radoval z hattricku ?
Hrát proti poslednímu týmu tabulky je vždycky těžký. Mikulov hrál velmi dobře hlavně ve středu hřiště a z naší strany to bylo dost nervózní vstup do utkání. V obraně ale měli trhliny a hned tu první šanci se mě podařilo proměnit ve vedoucí gól. Po změně stran se hra z naší strany zlepšila a zasloužene sme se dostali do vedení na 2:0. Pak jsem následně dorážel do prázdné branky sólo Laďe Štrublíka z půlky hřiště. K hattricku mě chyběl větší klid v zakončení a v souboji jeden na jednoho. Šancí sem měl víc než na hattrick tak na tom musím zapracovat do dalších utkání.
Kde se vidíš za pár let po osobní stránce a fotbalové ?
Tak v osobním životě bych chtěl být hlavně dobrým otcem a manželem. Jsem rád, že mě doma manželka ve fotbalu podporuje. To je asi přání každého fotbalisty nebýt omezován a dělat naplno to co ho celý život baví. V tom fotbalovým bych se rád do budoucna viděl s klukama z Bučovic v KP. To by mě jako vyvrcholení mé fotbalové kariéry úplně stačilo a bych byl spokojený.
Díky za rozhovor, ať se daří.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.