Obránce České Skalice Patrik Rompotl: V letošní sezóně by pro mě mělo být vrcholem mistrovství světa v Maďarsku

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 19. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratulace k výhře, co na to řeknou spoluhráči v týmu, budete muset přispět něco do klubové kasy?
Děkuji. Spoluhráči jsou nadšení, protože tímto oceněním týmovou kasu budu muset obohatit, ale jelikož příspěvek půjde na dobré účely, tak přispěji rád (směje se).
Vstup do jara se vám povedl, remíza v Náchodě, tedka výhra v Dobrušce, jak zápasy hodnotíte?
Oba zápasy byly vyrovnané a proto je pro nás zisk 4 bodů úspěšným vstupem do jarní části sezony. Náchod jsme v domácím zápase pustily jen do minima brankových příležítostí. V Dobrušce jsme měly dobrý vstup do utkání, ale po 20 minutách nás domácí začali přehrávat a jen díky Šťásovi jsme zůstali ve hře o vítězství až do konce zápasu.
Ve své kariéře jste si zahrál v několika klubech v Pardubicích, Náchodě, Letohradě a Libčanech, jak na tato angažmá vzpomínáte a které hodnotíte jako své nejúspěšnější?
Osobně na všechna angažmá vzpomínám v dobrém, tak snad i ve zmíněných klubech vzpomínají v dobrém na mě. Když bych ale měl vybrat jedno tak to bude angažmá v Libčanech, kde se nám sešla parta opravdu dobrých fotbalistů, která táhla za jeden provaz na hřišti i mimo něj. Proto jsem i rád, že můžu po zranění na hřišti opět vídat Míšu Mařase a těším se až se s ním potkám po 20-ti letech opět v sestavě kola.
Ve Skalici jste druhým rokem, jak jste v klubu spokojen?
V klubu jsem spokojený. Vedení se pro nás snaží dělat maximum, nedávno bylo otevřené nové tréninkové hřiště s přírodní i umělou trávou, akorát ta atletická dráha tam je navíc (směje se). Ve Skalici nebo blízkém okolí mám i část rodiny, tak mají aspoň jednu z posledních šancí mě ještě vídat na fotbalovém hřišti.
Jaké jsou cíle klubu v jarní části?
Určitě prvotní cíl je záchrana v soutěži, proto i po úspěšném vstupu do jara musíme s pokorou přistupovat k dalším zápasům a pokusit se v nich bodovat.
Dozvěděl jsem se, že rád hrajete fotbalgolf a dokonce jste v něm úspěšný, doporučil byste tuto aktivitu i ostatním?
Ano je to pravda, fotbalgolf je mým doplňkovým sportem a po konci fotbalové kariéry by se mohl stát i sportem číslo jedna. V letošní sezóně by pro mě mělo být vrcholem mistrovství světa v Maďarsku. Fotbalgolf bych určitě všem doporučil, jedná se o nenáročnou aktivitu,kterou si můžou vyzkoušet celé rodiny.
Oblíbený hráč a klub?
Oblíbené kluby mám u nás Spartu a v zahraničí Tottenham Hotspur. Jelikož přes zimu rád vlezu do hokejové branky, tak můj oblíbený hráč je kolega hokejbalový brankář Petr Brykner, s kterým v práci často rozebíráme co se ostatním brankářům povedlo a hlavně nepovedlo

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.