Marek Wrána - Na svých nedostatcích se snažím neustále pracovat

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 14. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dobrý den, gratuluji k výhře. Jak moc jste byl spokojen se svým výkonem?
Dobrý den. Děkuji moc. Těšil jsem se na zápasové vytížení po tak dlouhé pauze, ale zároveň přišly obavy, které se naštěstí nenaplnily. Jelikož jsem byl vyhodnocen jako hráč zápasu, jsem s výsledkem naprosto spokojen a jsem rád, že jsem týmu pomohl k cennému vítězství.
Našel byste na svém výkonu nějakou kaňku?
S každým zápasem přichází určitá nejistota a pochyby o výkonu. Například si nejsem jistý při vybíhání u rohových kopů, musím na tom ještě zapracovat, ale o těchto nedostatcích vím a snažím se s nimi pracovat.
S výkonem týmu jste spokojen? Kde je třeba podle váš ještě zapracovat?
Dá se říct, že ano. Musíme se jako tým naučit dotahovat věci do konce a lépe využívat šance ke vstřelení gólů, ale naší předností je například to, že dokážeme změnit situaci, která se zdá být předem ztracená. Pořád je co zlepšovat a zdokonalovat se.
Co soupeř z Vávrovic. Zaskočil vás něčím? A který protihráč vám dělal největší problémy?
Hráči se navzájem znají a vědí, co od sebe mohou očekávat. V utkání za mě měli dobrého středního záložníka, který rozdával nevídané přihrávky po stranách. Všiml jsem si dvou soupeřů, kteří svými výkony vynikali mezi ostatními, a to hráči s čísly 7 a 10.
Vy sám jste předvedl několik skvělých zákroků. Který byl podle vás ten nejvíc top?
Na tuto otázku se neodpovídá lehce. V utkání jich bylo minimálně 5. Vyzdvihl bych situaci zhruba po hodině hry, kdy domácí kopali standardní situaci, míč letěl do pětky, já šel pro míč, že ho chytím do náruče, ten mi vypadl z rukou, a útočník dorážel prakticky do prázdné brány. Následnou dorážku jsem vyrazil na rohový kop.
Naposled, co jsme spolu mluvili, jste chytal za Bolatice. Jakými cestami jste se dostal do Bohuslavic? A jak se vlastně upekl váš příchod?
Řekl bych to takto. Před 2 lety jsem šel do Bohuslavic chytat 1.B třídu. Odchytal jsem pár zápasů. Po půl roce jsem se vrátil zpět do Bolatic. V Bolaticích jsem chytal až dosud, kdy mě Bohuslavice opět oslovily. V přípravě jsem odchytal všechny zápasy. Když chybělo několik dnů do 1. mistrovského utkání, domluvili jsme se opět na spolupráci.
Jak jste spokojen v novém týmu a s kým si v kabině nejvíc rozumíte?
Jelikož je většina kluků v mém věku (najde se pár jedinců, kteří jsou starší nebo mladší), tak si rozumíme. Spojuje nás především společný zájem o fotbal.
Prozradil jste na sebe, že trénujete žáky v Bolaticích. Jak vám pracuje s malými fotbalisty? Jak vám práce jde? Jste přísný trenér nebo spíše kamarádský?
Mám roli asistenta trenéra u starších žáků, kdy absolvujeme zápasy krajské soutěže již druhým rokem. Tahle věková kategorie mi naprosto vyhovuje a práce s nimi mě baví. Fungujeme na kamarádské úrovni, ale určitý respekt k mé osobě nechybí.
Kdybyste nehrál fotbal, jaký sport by vás bavil?
Kromě fotbalu mě zajímá hokej a vše, co je s ním spojeno. Aktuálně plním funkci časoměřiče.
Jaké máte koníčky a jak trávíte svůj volný čas?
Mezi mé koníčky patří především sportovní aktivity. Mimo fotbalu a hokeje se věnuji bruslení a běhání. Po práci si rád poslechnu hudbu či sleduji televizní přenosy různých sportů (cyklistika, šipky, snooker,…).

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.