Jsem rád, že je v Pečkách taková podpora, říká hráč 9. kola Tomáš Havelka

Vítězem ankety o hráče 9. kola 1.B třídy sk.C se stal Tomáš Havelka. Hráč Peček pomohl svému týmu z pozice obránce porazit Plaňany. Pečky dostávají hodně branek, ale v tomto utkání se chtěly spolehnout na kvalitní obranu. To se povedlo a Plaňany se díky dobré obranné hře Peček nedostávaly do šancí. Zásluhu na tom má i Tomáš. Nyní si můžete přečíst rozhovor s Tomášem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
V Plaňanech jste vyhráli 2:1. Trenér Buřič chtěl mít pevnější obranu a to se povedlo. Jaký byl zápas z tvého pohledu?
Podle mě jsme byli lepším týmem. Mohli jsme vyhrát klidně 5:1. Ukázali jsme lepší fotbal než v Pátku.
Inkasovali jste 24 branek a máte třetí nejhorší obranu v soutěži. Myslíš, že jste teď našli recept na to, jak obranou hru zlepšit?
Tak budeme doufat, že jo. Ale stále je co zlepšovat.
V Pečkách máte poměrně mladý tým doplněný o několik zkušených hráčů. Jaké to pro tebe je, fotbalově růst vedle hráčů jako je David Brunclík nebo Miroslav Müller?
Tak samozřejmě je super hrát po boku takových hráčů jako je David Brunclík a Miroslav Müller. Jejich zkušenosti jsou pro mě cenným přínosem do osobního růstu. A myslím si, že je to skvělé ne jen pro mě, ale i pro ostatní kluky v týmu.
Jak hodnotíš probíhající sezonu? Ať už z pohledu týmového, tak z osobního.
Vždycky to může být lepší, ale i horší.
Z Peček už byl hráčem kola Tomáš Holub a v minulé sezoně i Tomáš Křivský. Vypadá to, že máte v Pečkách pěknou podporu. Bude tě rozhovor stát něco do týmové kasy?
Jsem rád, že v Pečkách je taková podpora. Počet diváků na domácí zápasy je nadstandardní této soutěže. Bohužel si myslím, že kasa mě nemine.
Je ti teprve devatenáct let a zatím jsi působil pouze v Pečkách. Máš ambice si zahrát vyšší soutěže?
V Pečkách jsem spokojený. Samozřejmě, že jsem dřív přemýšlel, když jsem měl možnost jít někam výše. Zatím bych chtěl zůstat v Pečkách, ale jak se říká nikdy neříkej nikdy.
V příštím kole jedete na hřiště nováčka z Jestřábí Lhoty. Co od utkání očekáváš?
Věřím, že si odvezeme všechny tři body. Jestřábí Lhota nebude vůbec jednoduchý soupeř, co jsem tak viděl, tak hrají velmi tvrdý fotbal a to nám moc nevyhovuje.
Chtěl by jsi na závěr něco říct?
Chtěl bych poděkovat rodině, všem kamarádům a spoluhráčům, že pro mě hlasovali.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.