Lukáš Muller: Je to velmi potěšující a poctivý úspěch!

V 6. kole máme vítěze Lukáše Mullera z Bobrové. V rozhovoru nám řekl, že být hráčem kola je velmi potěšující a poctivý úspěch a také mnoho dalšího.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Co říkáte na to, že jste vyhrál hlasování o hráče kola?
. Je to velmi potěšující a poctivý úspěch! Být zvolen nejlepším hráčem kola je znakem toho, že jsem byl v daném zápase 2x na správném místě a trochu se jak se říká ukopl Je to také ocenění tvrdé práce na tréninku a také po tréninku u pívečka s kapkou rumu který jsem věnoval fotbalu. Taková ocenění a uznání mohou být motivací pro hráče k tomu, aby pokračovali v dosahování vynikajících výkonů.
Jakou sílu má podle vás váš tým?
Ať po tréninku nebo po zápase za to umíme pěkně vzít, to je pravda, síla v tom je, to se musí uznat a teď trochu vážně. Naše síla spočívá v kolektivu, máme tu velice dobrou partu, i když na hřišti to někdy tak nevypadá, tak mimo něj jsme jak bratři :D
Jaký byl poslední zápas?
V našem posledním zápase jsme zvítězili 3:2 a to díky skvělému začátku, kdy jsme dvakrát rychle dali gól, což nám zajistilo pevný náskok. Zvlášť vynikla 30. minuta, kdy Vojta Křepela předvedl krásnou individuální akci a poslal balón Martinovi Malému, čímž jsme si vytvořili náskok 3:0. Bohužel, druhý poločas přinesl zvednutí soupeře, který se začal tlačit, což vedlo k jejich snížení na 3:1. Tím se pro nás zápas začal komplikovat a to i kvůli několika zraněním a častým střídáním, což nám nepomohlo udržet rychlý rytmus zápasu. Nicméně jsme dokázali udržet vedení a nakonec uhájit těsný výsledek 3:2. Chci také poděkovat soupeři za jejich skvělý výkon a bojovnost během celého zápasu. Byl to opravdu vzrušující střetnutí, které nám ukázalo, jak těžké může být udržet vedení proti takovému soupeři. A konečně, velké poděkování patří mému týmu za jejich úžasnou práci a odhodlání. I přes náročný druhý poločas jste dokázali držet pohromadě a uhájit vítězství. Jsem na vás hrdý!
Jaké jsou cíle pro tuto sezónu?
Porvat se o vrchní příčky v tabulce a vyhrávat každý zápas. Výhra v soutěži by neměla být nereálná, ale stát se může cokoliv. Hlavně, ať všichni jsou zdraví a hrají fotbal pro radost.
Jaký je váš největší úspěch?
Jsem pyšným otcem dvou dětí - dvojčátek Lukáška a Izabelky a nelze přehlédnout, že je to pro mě bezesporu největší úspěch v životě. Jejich příchod na svět přinesl neuvěřitelnou radost a štěstí, a sledovat, jak rostou a rozvíjejí se, je pro mě nepopsatelně důležité a krásné. Jsou mojí nekonečnou inspirací a šťasten jsem, že mohu být jejich otcem.
Kde pracujete a jak zvládáte kloubit práci s fotbalem?
Pracuji ve firmě Kästle (Sporten) jako skladník na ranní směnně, takže kloubit práci a fotbal je snadné, těžší je to kloubit i s rodinou. Moje žena Jáňa pracuje denní směny, takže když je v práci, tak pomocnou ruku podá babička s dědou a rádi hlídají.
Co je podle vás klíčem k výhře v zápase?
Správným klíčem k výhře v zápase je kombinace faktorů, které zahrnují důkladnou přípravu a trénink, týmovou práci a dobrou taktiku, mentální přípravu a odolnost vůči tlaku, respekt k soupeři, chytré rozhodování na hřišti, udržení zdraví a kondice hráčů, podporu fanoušků a samozřejmě důraz na fair play a dodržování pravidel.
Jaké jsou další vaše fotbalové kroky?
Ve zdraví dohrát fotbalovou kariéru v Bobrové. A pokusit se svého syna (nebo dceru) přivést také ke hře.
Jaké máte jiné zájmy?
Kromě fotbalu mám také rád kino, výlety s rodinou, sledování televize a hraní deskových her a tak dále a tak dále, je toho mraky žádný sport mi není cizí v podstatě.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.