Obránce Lokomotivy Hradec Králové Daniel Bouška: No já hlavně ze začátku ani nevěděl, že jsem v sestavě kola, upozornil mě až spoluhráč, skrz pokutu, takže pokladník má radost

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 5. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k výhře v anketě, co na to řeknou kluci v kabině, budete muset dát nějaký příspěvek do klubové kasy?
Děkuji všem, co se do hlasování zapojili. No já hlavně ze začátku ani nevěděl, že jsem v sestavě kola. Upozornil mě až spoluhráč, právě skrz pokutu, takže pokladník má radost a určitě něco do pokladny budu muset dát (směje se).
Lokomotiva se po nevydařeném úvodu sezony začíná rozjíždět, co stojí za zlepšenými výkony?
Začátek sezony pro nás nebyl vůbec jednoduchý, máme poměrně mladý tým, 14 hráčů odešlo a chvíli trvá než si to vše sedne. Zatím jsme ve všech utkáních, dovolím si tvrdit nebyli horším týmem, ale dopláceli jsme na chyby a neproměňování šancí. Teď vše začíná fungovat i mimo hřiště (hlavním tahounem je určitě náš kapitán Lukáš Jurnečka (směje se) a všichni se snaží na hřišti podávat dobré výkony a táhnout za jeden provaz.
Před sezónou přišlo do týmu několik nových posil, jak zapadly a jaké máte cíle pro tuto sezónu?
Léto pro nás bylo celkem krušné, co se přestupů týče. Nahradit 14 lidí není jednoduché, museli jsme bojovat i o náš B tým, který doznal změn také. Ale ti, co se o přestupy postarali předvedli dobrou práci a kluci zapadli do týmu skvěle. Ocenil bych určitě i ty, kteří měli nabídky, ale chtěli zůstat a porvat se v našem dresu.
V zápase proti Javorníku jste se gólově prosadil, jaký to byl zapás?
Zápas to nebyl jednoduchý, inkasovali jsme jako první, ale zvládli jsme to ještě do poločasu otočit. Celý zápas jsme měli balon více pod kontrolou a domácí hrozili hlavně z autů, které házeli až do vápna, díky rozměrům hřiště. A šance dát víc branek jsme měli také, ale jsme rádi, že jsme to zvládli a odvezli si 3 body. Všichni podali dobrý výkon.
Votroci se konečně dočkali a v Malšovicích vám vyrostl krásný stadion, už jste se byl podívat na nějakém zápase?
ANo byl, stadion se povedl!
Odehráli jste sice zatím pouze pět kol, ale máte tip na tým, který by soutěž mohl ovládnout?
Řekl bych, že všechny týmy mají kvalitu a soutěž to bude vyrovnaná, zatím podává Černilov skvělé výkony. Ale my zbraně neskládáme a chceme hlavně stabilizovat kádr a o postup se chceme určitě porvat také.
Oblíbený hráč a klub?
Sniper Víťa Hrubý z Kostelce (směje se) a jinak fandím Slavii Praha.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.