Záložník Solnice David Motl: Lidí co jsou kolem fotbalu v Solnici si vážím a tímto jim chci moc poděkovat, ať už je to realizační tým, vedení klubu tak i našim věrným fanouškům

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 5. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k výhře v anketě, v minulém kole jste porazili Libčany, jaký to byl zápas?
Děkuji. Myslim si, že zápas se nám podařilo zvládnout jak herně tak i v hlavách, protože Libčany se dokázali 2x přiblížit na rozdíl jedné branky, což bylo nepříjemné.
V Solnici došlo k několika změnám v týmu, jak se zapracovaly nové posily a jaká v týmu panuje nálada?
Přišli 3 noví kluci, kteří dobře zapadli do našeho herního systému. Nálada je taková jaká by měla být.
V minulé sezóně jste soutěž vyhráli, ale nakonec jste postup přenechali Slavii, co bylo důvodem?
Ano je to tak. Myslím, že se o tom napsalo hodně a ty důvody jsou pořád stejné, stabilizace kádru a realizačního týmu + se pozastavit a 2 hektické, náročné a výherní ročnáky rozdýchat (směje se).
V Solnici už působíte třetím rokem, neláká vás změna?
Letí to (směje se), každopádně já jsem v Solnici spokojený, všechno je tady na vysoké urovni. Lidí co jsou kolem fotbalu v Solnici si vážím a tímto jim chci moc poděkovat, ať už je to realizační tým, vedení klubu tak i našim věrným fanouškům. Takže, neláká.
Při vstřelené brance vždy zvedáte dres s číslem 20, který nosí Filip Zawada, co je důvodem?
Je to tak, Zawi se teďka zotavuje z těžkého zraněni, tudíž není fyzicky s námi, ale je pořád s námi v kabině i na hřišti a proto, když dam gól ho tímto zdravim a oslavuji góly s ním, takže než se k nám vrátí do kabiny, tak mu posilame s klukama sílu.
Krajský přebor tuto sezonu vypadá velmi vyrovnaně, kdo se dle vás popere o první příčku?
Podle mě to budou týmy s nejvyššími ambicemi, což je pro mě Náchod, Dvůr Králové, Jaroměř, Police a v neposlední řadě my Solnice!
V příštím kole zajíždíte do Jičína, jaky zápas očekáváte?
Myslim, že to bude velice těžké utkání. Mě osobně je Jičín sympatický tým, který dokáže hrát pěkný fotbal. Takže čekám pohledný fotbal plný nasazení a pěkných herních akcí.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.