Sezona bude těžší a zajímavější, říká hráč 4. kola Marek Ramšák

Vítězem ankety o hráče 4. kola 1.B třídy sk.C se stal Marek Ramšák. Útočník a tahoun Pátku pomohl svému týmu k vítězství proti Paběnicím hattrickem a jednou asistencí před prázdnou bránu. Nyní si můžete přečíst rozhovor s Markem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Marku, vstřelil jsi hattrick proti Paběnicím. Můžeš nám popsat tvé góly i tvou asistenci na branku spoluhráče Novotného?
První gól byl po střele na zadní tyč. Druhý po kličce gólmanovi. Třetí po dorážce z malého vápna. Při brance Novotného jsem utekl po levé straně a předložil mu balón před prázdnou bránu.
Paběnicím jste dali 5 branek a získali jste první body do tabulky. Jak utkání probíhalo z tvého pohledu?
Věděli jsme, že potřebujeme nutně vyhrát a od začátku jsme zatím šli. Soupeře jsme do ničeho nepustili. V 60 minutě to bylo 4:0, pak nastal herní výpadek a soupeř dal na 4:2. Nám se naštěstí podařilo dát z brejku na 5:2 a slavit zasloužené vítězství.
Pro tebe utkání končí až ho sám odpískáš. Prozradíš, kdy jsi ho odpískal tentokrát a jestli všechno dobře dopadlo?
Ano, tentokrát všechno dobře dopadlo. Byla rodinná oslava.
První dvě kola jste narazili na dva nováčky. Jak by jsi je zhodnotil a očekáváš, že sezona bude lehčí nebo těžší oproti té loňské?
Myslím, že s nikým to nebude jednoduché. Jak Jestřábí Lhota, tak Paběnice rozhodně nebudou rozdávat body zadarmo a musí se s nimi počítat. Sezona bude rozhodně těžší a zajímavější.
Co si myslíš o tom, když hráč jede v rozjeté sezoně na dovolenou? Vím, že Pátek toto potkalo zrovna v tomto kole.
Myslím, že je to v téhle soutěži normální. Hrajeme to pro radost, máme všichni nějaké povinnosti. Od toho máme širší kádr, aby nás kvalitně zastoupil.
V příštím kole zajíždíte do Ostré. Co od utkání očekáváš a můžou se diváci těšit na další gólové hody v tvém podání?
Očekávám hlavně 3 body a hodně nepříjemně bojovného soupeře. Bohužel já na tento zápas k dispozici nebudu, ale věřím, že mě kluci zastoupí a přivezou důležité 3 body.
Chtěl by jsi něco vzkázat fanouškům nebo fanynkám?
Chtěl bych všem vzkázat, ať se v téhle nelehké době mají rádi a vám poděkovat za práci kterou děláte pro amatérský fotbal.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.