Ondřej Kroupa: Doufám, že to letos bude lepší a v tipérské tabulce konečně budu před vedoucím Roženských ultras Peťou Kobzou

Ondřej Kroupa se stal vítězem 4. kola v anketě hráč kola. V rozhovoru nám pověděl, jak je na tom s tipováním výsledků nebo za jakých podmínek se mu nejlépe hraje.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
1
Jak jste se dozvěděl, že jste vyhrál hlasování o hráče kola?
Nejprve bych chtěl poděkovat všem co pro mě hlasovali. Jelikož vaše stránky vcelku sleduji a věděl jsem, že v sestavě kola figuruji, tak jsem se ze zvědavosti ve středu po obědě podíval. Jelikož se u nás v Rožné hlasuje docela poctivě, tak jsem výhrou ani nebyl překvapený.
Kolik lahvinek přinesete jako poděkování?
V poslední době jsem byl nucen zásobovat „lahvinkami“ kabinu ve velkém, proto doufám, že mi to náš alkoholový pokladník Filip Humpolík pro jednou odpustí.
Jaký byl šlágr o víkendu?
Sportovně musím uznat, že technicky byla Rožínka lepší. My jsme se snažili hrát jednoduše a naší bojovností jsme to klukům z Rožínky ztěžovali. Jakmile jsme vyrovnali, byli jsme na koni a měli jsme i náznaky na to dát rozhodující gól. Bohužel přišla hloupá standardka, ze které udeřili hosté a zápas rozhodli. Určitě si myslím, že se diváci nenudili, padlo dost gólů, pár ostřejších výrazů a zákroků, ale to už k tomu tak nějak patří. Tímto bych chtěl na Rožínku pogratulovat k vítězství. Oslavy si užijte, kdo ví, kdy se vám zase poštěstí od nás odvést všechny body.
Jak vám jdou podle vás expert tipy?
Minulou sezónu mi tipy moc nevycházeli. Doufám, že to letos bude lepší a v tipérské tabulce konečně budu před vedoucím Roženských ultras Peťou Kobzou.
Jakou úroveň podle vás má soutěž, kde hrajete?
Perfektní úroveň na vysokým potenciálu.
Jak stíháte kloubit práci s fotbalem?
Za prací sice dojíždím až do Chotěboře, ale víkendy mám volné a pracovní dobu flexibilní. Proto kromě zápasů stíhám v pohodě í tréninky, na které chodím 15-20 minut předem, abych nachystal balóny a rozhýbal se.
Za jakého počasí se vám nejlíp hraje?
Ideální počasí bylo právě v neděli. Sluce, ale žádné velké teplo. Před zápasem spadlo trochu vody, takže to pěkně „jezdilo“.
Co říkáte na fanoušky a jejich návštěvnost?
Jelikož v poslední době prožíváme výsledkově podařené období, tak na nás chodí i dost lidí. Tímto bych všem našim fanouškům chtěl poděkovat za podporu a doufám, že je ani letos nezklameme a umístíme se na nějaké z vyšších příček v tabulce.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
2. 9. 2023 12:48
Ondřej Kroupa je můj nejoblíbenější hráč <3