Měl jsem období, kdy jsem sázel na amatérský ruský pingpong, culí se Tomáš Řehoř

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 2. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal Tomáš Řehoř z plzeňského Rapidu. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratulace k vítězství v anketě. Asi po přestupu drahá záležitost spolu se zápisným, že?
Děkuji moc. Pro mě samotného bylo překvapení už jen to, že jsem byl v sestavě kola.. Doufám, že ti, co pro mě hlasovali, mi tu pokutu zaplatí. (usmívá se)
Jak jsi spokojený se svým výkonem na týmovém zápisném/předkopné?
Spokojený s výkonem na zápisným jsem. Myslím, že se to povedlo. Poznal jsem spoustu nových lidí a hodně jsem se bavil. Sice jsem domu přišel s roztrženou košilí, ale to je na delší povídání.
My máme čas a prostor. Klidně povídej...
Podle mě se nic moc nestalo. Jen jsem řekl údajně nemístnou poznámku a jedné osobě se to nelíbilo, tak mi upravila límeček. (směje se)
Prý zaznělo i něco jako: “Šel jsem ze Senca, abych nemusel hrát beka…” Rozveď to prosím.
Měli jsme složit básničku a tohle mi v tu chvíli napadlo. Jako samozřejmě to bylo myšleno ze srandy. Ze Senca jsem odešel primárně kvůli tomu, abych se rozehrál. Hlavně mi teď čeká složité rozhodování s prací a dalším studiem.
Může to narušit fotbalové působení v Plzni?
Možná trochu ano. Škola je dálkově, takže budu muset párkrát za měsíc o víkendech do Prahy, ale zatím stále čekám na přijetí.
Na Sencu jsi trénoval malé fotbalisty. Bavilo tě to? Chtěl bys s tím pokračovat třeba na Rapidu?
Trénování prcků mi bavilo, ale bohužel už mi nezbývalo moc času okolo. Bylo poměrně náročné skloubit trénování prcků a moje tréninky. Momentálně si chci dát od trénování dětí menší pauzu.
Když jsi přišel do doubraveckého dorostu, působil jsi prý vlažně a vysloužil sis přezdívku rybí krev. Zůstalo ti to do teď?
Jeden čas mi tak říkávali (směje se). Naštěstí už dlouhou dobu tuhle přezdívku nikdo nezmínil, takže už vlažný asi nejsem.
Prý jsi míval v oblibě sázení na pingpong. Ještě tato záliba trvá?
Nevím, kde jste sehnali tyhle interní informace, které neví ani moje přítelkyně (červená se). Ale měl jsem období, kdy jsem sázel na ruský amatérský Ping pong. Teď si občas vsadím na fotbal, ale Ping pong už mi tolik neláká.
Tvoje góly na Rapidu komentuješ jako “bomby ze 40 metrů”. Kolik jich takových ještě přidáš?
Moje bomby ze 40 metrů jsou šmudly z malého vápna (směje se). Takže takových bych mohl ještě pár přidat. Alespoň doufám..
Do týmu jsi přišel ve 23 letech paradoxně jako jeden z nejstarších, co na to říkáš?
Celkem mě překvapilo, jak mladý kádr Rapid má. A musím říci, že mi to vyhovuje, mám kolem sebe mladý a běhavý kluky, takže já tolik běhat nemusím.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.