Setrvání Černic v soutěži pro mě nebylo rozhodující, věděl jsem že přestoupím nebo skončím, sdělil Jan Peterka

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 1. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal Jan Peterka, nová tvář lhoteckého fotbalu. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Honzo, dvě branky v prvním ostrém zápasu za Lhotu a navíc vítězné. Představoval sis start v novém působišti lépe?
Mohl jsem proměnit alespoň jednu z dalších 32 šancí a dát hattrick, ale i tak jsem spokojen, hlavně proto, že jsme vyhráli.
Jak bys ohodnotil Košutku, jako nováčka soutěže?
Košutka mě překvapila. Hrála důrazný a běhavý fotbal, obzvlášť mladí kluci ve středu zálohy. Přeju jim, aby se jim v soutěži dařilo a věřím, že mají na to skončit v horní polovině tabulky.
Jak náročná byla právě zapíjecí akce po zápasu s Košutkou?
Večer jsme si užili přesně tak, jak se po vyhraném zápase sluší a patří - ovládli jsme parket v několika klubech.
Už si se všemi tykáš?
Tykám si se všemi. Ve jménech a přezdívkách mám ještě trochu guláš, ale věřím, že po pár dalších posezeních v šatně a u piva si to sedne.
Do Lhoty jsi přestoupil z Černic, které se nakonec díky velkému štěstí udržely v krajském přeboru. Jak by tvé rozhodnutí odejít z Černic rozhodlo to, kdyby se zachránily normálně nebo přes baráž?
Setrvání Černic v krajském přeboru pro mě nebylo rozhodující. Věděl jsem, že buď přestoupím jinam, nebo přestanu hrát úplně. Nabídek přišlo více, ale padli jsme si do noty právě s Kubou Kohoutem a trenérem Petrem Nyklesem. A také jsem znal další kluky z týmu. Teď už vím, že to bylo dobré rozhodnutí.
Je tedy dobře, že se Černice udržely, nebo by naopak prospělo klubu oživení a řekneme i pravděpodobně více vítězství, která by zdravě nakoply tým?
Postoupit zpět do vyšší soutěže je vždy náročné, proto jsem rád, že se kluci udrželi. Věřím, že v této sezóně zabojují a bude se jim dařit.
Jaké jsou cíle Lhoty? Trenér hovořil před začátkem sezóny o bedně. Vidíš to stejně?
Vidím to stejně. Je tu skvělá parta, zázemí a plno výborných fotbalistů. Měli jsme i náročnou přípravu, která doufám, přinese body a hodně výherních pokřiků.
Začal jsi jako správný střelec. Myslím, že je správný čas si nastavit gólové cíle...
Moje gólové cíle jsou jasné. Chtěl bych držet nastavenou laťku z prvního zápasu. 2x30=60. (směje se)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.