ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 14.kolo Středočeský | 1.B třída sk. C, 2022-2023

Hráčem 14.kola se stává Lukáš Novák. Hráč Zelenče pomohl svému týmu dvěma góly rozstřílet v posledním kole Sadskou. Zeleneč i díky němu vyhrál v závěru sezóny sedm utkání v řadě a skončil na krásné šesté pozici. Vy si teď můžete přečíst s Lukášem rozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Do sítě Sadské jsi vstřelil dvě branky. Mohl by jsi nám je popsat?
První gól byla průnikovka od spoluhráče, šel jsem z úhlu sám na gólmana a zakončil, střela mi úplně nesedla, ale golmanovi podjela pod rukama, následně balón div neroztrhal síť. Druhý gól už byl pohlednější, průnik přes pár hráčů Sadské a zakončený ,,angličanem".
Jaké bylo utkání proti Sadské z tvého pohledu?
Celý zápas jsme měli pod kontrolou, čekal jsem od Sadské víc.
Zeleneč se v druhé polovině jarní části pořádně rozjel. Čím to, že jste vyhráli sedm utkání v řadě?
Myslím, že oproti první nepovedené polovině jara jsme začali hrát tak, jak jsme zvyklí, pochopili jsme, že ze soupeřů není důvod mít přílišný respekt a hrát ,,zanďoura", to nám není úplně vlastní. Udělalo se i pár změn v sestavě a vše si tak nějak sedlo.
V tabulce z toho bylo nakonec hezké šesté místo. Panuje v Zelenči spokojenost?
Řekl bych, že ano. Byla to naše první sezona po postupu do třídy. Já se ale nemůžu zbavit pocitu, že jsme mohli být ještě o pár stupínků výš.
V sezóně jsi vstřelil šest branek. Budeš si dávat nějaký cíl do nové sezóny?
Určitě ne, góly i asistence jsou příjemný bonus, ale nikdy jsem si nehrál na statistiky. Z pozice středního záložníka je pro mě důležitější klukům balony do šancí spíše servírovat. Hlavní je zkusit příští sezonu odehrát celou tak kvalitně jako konec této.
Zahrál jsi si i vyšší soutěže. Láká tě si zahrát ještě někde výš nebo jsi spokojený v Zelenči?
Upřímně neláká. Hraju ještě malý fotbal a časově by to bylo už moc náročné, proto jsem taky do Zelenče původně přicházel. Tréninky 4x týdně už mám za sebou. Navíc to, jak vše funguje v Zelenči, od vedení, přes trenéra až po kluky, to jsem neviděl ani v divizi, všichni to dělají srdcem a rádi a je to strašně znát, takže výš jedině s klukama ze Zelenče.
Jak by jsi zhodnotil sezónu z hlediska individuálního a týmového?
Individuálně jsem k sobě byl hodně kritický v první polovině sezony. V té druhé už jsem byl spokojený, vlastně to samé, jako celý tým, trochu nám to všem trvalo, ale konec dobrý, všechno dobré, Vamos Zeleneč.
Chtěl by jsi říci něco na závěr?
Ó ó lej lej....

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.