Ondra Oláh: Lidi ví co jsem za divočáka

V posledním kole se stal vítězem Ondřej Oláh, který hraje za Rozsochy. V rozhovoru se rozpovídal, o tom, jak se dozvěděl, že vyhrál nebo o budocnosti v krajských soutěžích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak jste se dozvěděl, že jste byl vybrán za hráče kola?
Tuto skutečnost jsem se dozvěděl od Fanoušků TJ Rozsochy, ona je to taková sranda, pokud člověk ví, co jsem za divočáka.
Jaká byla vaše reakce?
Tak moje byla pozitivní, ale stále se tomu lehce směju. Ale svým způsobem se to dalo očekávat. Zdravému životnímu stylu jsem poslední dny holdoval hodně a tělo bylo výborně připraveno na tak tvrdý zapas.
Jak byste zhodnotil poslední zápas?
No, byl to typicky zapas s Vírem. S takovým soupeřem je těžké hrát, protože jak daji první gól, tak dokáží úplně zavřít obranu a nikoho nepustit. Jsou to tvrdí, a silní kluci a takové zápasy mám rád.
Kde pracujete, popřípadě, jak se vám daří kloubit práci s fotbalem?
Pracuji jako voják z povolání a pracuji na pozici kuchaře, takže víceméně mám času, kolik chci
Jak často si v zápase zahrajete?
Otázka je špatně formulovaná.. zeptal bych se spíše jak moc si v zápase nezahraje (smích). Na to bych odpověděl "dle zásluh".
Jak jste oslavil postup?
Postup jsme oslavili náležitě! Pro některé to byl daleko lepší výkon než dava na hřišti, což vážně obdivuhodné. Zejména starší hráči u kterých mám starost, jak zvládají svoje opotřebené tělo, ale při oslavě to byl návrat do minulosti!
Jaké jsou vaše jiné koníčky?
Jako další moje koníčky bych rád zmínil, že jsem vášnivý rybář a zahrádkář.
Jaké budou další vaše fotbalové kroky?
No, myslím ze bude potřeba v 1.B kvalitního nosiče vody a motivátora v kabině. Rád se této náročné profese ujmu a budu jako nadále vzorem pro mladé kluky.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.