Derby s Kunčicemi má vždycky zvláštní náboj, říká hráč 20. kola Marek Vítek

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 20. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Stal se jím záložník Marek Vítek z Roudnice.

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství hráče kola, kvůli dohrávkám trochu později, ale přeci jen. Jaké jsou pocity?
Pocity jsou dobré, jsem rád že jsme zápas zvládli a před velkou návštěvou nenechali soupeři odvézt ani bod.
V derby proti Kunčicím jste nasázel hattrick. Jaká panuje spokojenost s vlastním výkonem?
Být spokojený s vlastním výkonem je těžké, vždycky to může být lepší. Za vstřelené góly jsem rád, ale je to zásluha celého týmu.
Jak jako tým hodnotíte dominantní výhru nad rivalem?
Derby s Kunčicemi má vždycky zvláštní náboj, bez pochyb pro nás nejdůležitější zápas jara, ať už proto, že je to derby, nebo pro jednoznačně největší návštěvu našeho areálu za poslední rok. Výsledek vypadá jednoznačně, ale musím pochválit organizovanost hostujícího celku v prvním poločase, byli na nás dobře připravení. Zápas se rozhodl až ve druhém poločase.
Jak jste byli naladění na tento zápas, který se hrál v pondělí o státním svátku, navíc hned dva dny po zápase s Novým Hradcem?
Bylo to pro nás určitě specifické, ale i takovýto ,,anglický‘‘ týden musíme zvládat. Navíc to bylo pro oba celky stejné, náš soupeř také o víkendu hrál. Naladěni jsme byli pozitivně, já osobně jsem se na zápas opravdu těšil a myslím si, že to samé mohu říct o celé kabině.
Aktuálně máte již jisté čtvrté místo v tabulce, jak jste spokojení s umístěním v tabulce takhle na konci sezóny?
Spokojenost v tomto ohledu bohužel nepanuje, ambice před sezónou jsme měli rozhodně výš. Máme velmi mladý tým a všechno si pomalu ale jistě sedá. Nezbývá nám než v létě některé věci doladit a v příští sezóně mířit na příčky nejvyšší.
V dalším utkání vás čeká hradecká Lokomotiva, jaký zápas očekáváte?
Zápas s hradeckou Lokomotivou nebereme ani na úkor jejímu postavení v tabulce na lehkou váhu, naopak, budou dělat maximum pro to, aby v soutěži zůstali a tak neočekávám lehký zápas. Věřím však, že poslední domácí utkání zvládneme.
Kdo podle vás vyhraje letošní Ligu mistrů? Přeci jen finále je již za dveřmi.
Moc rád bych řekl Real Madrid, který bohužel podlehl pro mě letošnímu vítězi. Ve finále mám jasno, Manchester City, který v milionářské soutěži dokázal porazit velké týmy nebude mít problém svou skvělou sezonu zakončit i třetí trofejí. Obávám se, že finále dopadne rozdílem třídy, ale uvidíme, je to přeci jen finále a může se stát cokoli.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.