ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 27.kolo Královéhradecký | 1.A třída , 2022-2023

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 27. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Stal se jím Martin Diviš z České Skalice.

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Vyhrál jste anketu hráč kola. Jak vás to potěšilo?
Samozřejmě to potěší, ale taky vím, že mě to bude něco stát. Ale rád to zaplatím, myslím, že na tréninku vybereme jen za bago a přestřely dvakrát tolik, ale to se mě zas tak moc netýká.
Zařídil jste výhru svému týmu. Jaká panuje spokojenost se zápasem? Byl to váš ideální zápas?
To určitě nebyl, já mám radši malé hřiště, kde se moc neběhá (smích), a to v Třebechovicích určitě není. První poločas nám Třebechovice nic nedarovali. V druhém jim trochu došli síly, mě teda taky (smích), ale konečně mi tam zase něco spadlo a vyhráli jsme.
Bělohrad vás v tabulce stále pronásleduje. S jakým nasazením jdete do posledních pár zápasů?
Nastavení jsme asi na každý zápas stejně. Hrajeme to vlastně všichni jen pro zábavu a naše fanoušky. To, že hrajeme o postup je jen bonus, ale samozřejmě to chceme dotáhnou do vítězného konce.
Čeká vás zápas se silným Trutnovem, jaký zápas očekáváte?
Zase běhavý bohužel (smích). Trutnov má na jaře skvělé výsledky, ale doufám, že doma potvrdíme roli favorita a zvítězíme. Tipnu si, že by mohl skórovat jeden z našich zkušených stoperů.
Jaké budou oslavy v případě postupu do krajského přeboru?
Těžko říct, my slavíme skoro každý víkend, když se vyhraje nebo prohraje. Na tohle máme skvělou partu, takže když to dotáhneme do vítězného konce, tak pár z nás asi nepůjde maximálně pár dní do práce (smích).
Máte nějaké své fotbalové ambice?
Už nemám, ale chybějí mi asi dva góly, abych vstoupil do klubu kanonýrů u nás ve Skalici (100 gólů), pak už ty penalty nechám na mladší (smích).

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.