Jan Vrabec: Když se nám budou vyhýbat zranění a budeme pracovat tak, jak pracujeme, tak si troufám říct, že můžeme bojovat o nejvyšší patra tabulky krajského přeboru.

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 27. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Proti Hořícím jste vstřelil parádní branku, byl to nejhezčí gól ve vaší kariéře?
Myslím že nebyl, gólů jsem vstřelil za své kariéry spousty, ale mohu ho řadit mezi tři nejhezčí.
Na jaře se Jičínu daří a výkony nasvědčují, že se vyhnete boji o záchranu. Má tým potenciál, aby se další sezony pohyboval ve vyšších patrech tabulky?
Nyní se nám výsledkově daří, zatím není nic rozhodnuto. Ve spodní části tabulky je to neskutečně vyrovnané. Bude rozhodovat každý zápas, věřím ale, že krajský přebor udržíme! Tým potenciál má, když se nám budou vyhýbat zranění a budeme pracovat tak, jak pracujeme, tak si troufám říct, že můžeme bojovat o nejvyšší patra tabulky krajského přeboru.
V Jičíně jste druhou sezonu, jak se Vám v týmu líbí?
V týmu SK Jičín jsem spokojen, parta tu je skvělá! Nemám k tomu více co dodat.
O víkendu Vás čeká důležitý zápas s Libcany, jaky zápas čekáte?
Určitě to bude těžký zápas, ale věřím, že se na něj skvěle připravíme a zvítězíme 2:0 a tři body zůstanou doma v Jičíně. Jednu branku vstřelí Vojta Matějka (směje se).
Jste fanoušek Slavie, jak hodnotíte sezónu sešívaných a co říkáte na to, že titul bere Sparta?
Bohužel titul jsme si prohráli sami, takový týmům s kterými jsme ztratili body musime dát bura!! Gratulace na druhý břeh po devíti letech, věřím že příští sezónu si s nimi vytřem jako jsme si vytírali předchozí roky (směje se)
Co rád děláte když zrovna nehrajete fotbal?
Můj největší koníček je sportovní rybaření, cestováni.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.