Byl to určitě nejhezčí gól, který jsem kdy dal, říká hráč 26. kola Adam Karmín

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 26. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Stal se jím Adam Karmín z Nového Hradce Králové.

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Vyhrál si hráče kola bezkonkurenčně, získal jsi 83 %. Jaké jsou pocity?
Je to pro mě velice příjemné zjištění a jsem za to opravdu vděčný. Vím o spoustě lidí, kteří pro mě hlasovali a rád bych jim tímto poděkoval. Byla to moje první účast v sestavě kola, což už samo o sobě byl pro mě velký úspěch. To, že se mi to podařilo vyhrát, už je jen taková třešnička na dortu.
Odehráli jste skvělé utkání proti lídrovi soutěže, nechybělo moc a mohli jste vyhrát i za tři body. Jak hodnotíš zápas?
Do zápasu jsme šli v roli jasného outsidera, ale věděli jsme, že když splníme vše, co jsme si před zápasem řekli, můžeme bodovat. Díky naší úspěšnosti v zakončení a dobrému bránění jsme dokázali soupeře hodně zaskočit a je obrovská škoda, že jsme to nedotáhli do konce.
Co rozhodlo v těsných penaltách?
Penalty rozhodně nejsou naše silná stránka a Skalice dokázala každý kop proměnit sebevědomě a s jistotou.
Nesmím opomenout tvou branku, kterou někteří berou jako kandidátku na branku roku. Jak jsi spokojený? Byla to střela na jistotu nebo si váhal?
Byl to určitě nejhezčí gól, který jsem kdy dal, ačkoliv laťka teda nebyla vysoko (smích). Cením si ho o to víc, že nám pomohl dosáhnout na cenný bod. Nad střelou jsem vůbec neváhal. Prvním dotykem jsem si míč dobře připravil a pak už jen stačilo přesně zamířit…
Jaký je přechod z dorostu do mužského „áčka“?
Zpočátku to nebylo nic jednoduchého. Často jsem dostával a pořád dostávám lekci od starších protihráčů, kteří mohou těžit ze svých bohatých zkušeností. Každým odehraným zápasem jsem si ale jistější.
Máš nějaké vyšší fotbalové ambice?
Upřímně ani nemám. Rád bych se u nás na Novým uchytil v základní sestavě a častěji se zapisoval do tabulky střelců. Fotbal hraji hlavně pro radost a už dávno ne s vidinou velkých úspěchů. Na své idoly Lionela Messiho a Ihlase Bebou už jistě nedosáhnu.
V sobotu doma přivítáte Miletín, jaký zápas očekáváš?
Soudě podle minulého utkání očekávám vyrovnaný střet s minimálním počtem gólů. Doufám však, že se vyplní popěvek Novase (Pavla Nováka) z podzimní části sezony: „Miletín Novej nula třiiii!“ (smích).

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.