ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 23.kolo Středočeský | 1.B třída sk. C, 2022-2023

Hráčem 23.kola se stal Marek Ramšák. Hráč Pátku o víkendu nastřílel hattrick do sítě Bílého Podolí. Stává se prvním hráčem v letošní sezóně, který se stal podruhé hráčem kola. Je potřeba říci, že naprosto po zásluze. Vy si teď můžete s Markem přečíst rozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Do sítě Bílého Podolí jsi nasázel hattrick. Mohl by jsi nám ho popsat?
Všechny 3 góly byly skoro totožné po hezkých akcích našeho týmu.
Vyhráli jste 5:1, jaké bylo utkání z tvého pohledu?
Dneska jsem zrovna četl článek na svoboda.info, ve kterém trenér Podolí popisoval zapas, tak že jsme nehráli žádný zázračný fotbal. Vypadá to, že jsme každý byl na jiném fotbale. My hráli přesně to, co jsme chtěli. Prvních 10-15 minut jsme se do zápasu dostávali, ale poté jsme dominovali, drželi míč a dávali hezké branky. Chtěli jsme do poločasu dát 2-3 góly, abychom měli klid a to se podvedlo. Myslím, že je to pro ně ještě milosrdný výsledek, jelikož nám v prvním poločase pomezní zvednul asi 3-4 praporek v jasných příležitostech.
Za 7 odehraných utkání máš na kontě 9 vstřelených branek. Čekal si před startem jarní části, že budeš mít takovou formu?
Vlastně v jarní části v Páteckém dresu jich mám 7, zbylé 2 góly jsem dal ještě v dresu Velimské rezervy, kdy jsem jim šel pomoct v 1 zápase. Jinak určitě čekám, že forma a produktivita bude ještě větší.
Máš nějaký cíl v počtu vstřelených branek, který by jsi chtěl do konce sezóny stihnout?
Cíl bych asi ani neřekl, ale chci dávat góly pořád od toho tam jsem a tým na to spoléhá.
Nacházíte se uprostřed tabulky. Panuje v Pátku spokojenost?
V první polovině sezóny měl Pátek po 7 kolech 1 bod. V jarní části jich ve stejném počtu zápasů máme 12, takže nějaký progres tam určitě je, ale ještě není konec sezóny a jestli budeme spokojeni uvidíme až na konci.
V sobou jedete do Sadské. Co od utkání očekáváš?
Očekávám, že k tomu opět přistoupíme zodpovědně a vyhrajeme.
Stal jsi se hráčem kola už podruhé v jarní části. Máš z výsledků radost?
Jsem z toho překvapený a děkuju.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.