Jindřich Kintr: Snažím se před zápasem trochu držet životosprávu, ale přiznávám, že ne vždy se mi to podaří

Jindřich Kintr ovládl hlasování o hráče kola v 21. kole. V rozhovoru nám odtajnil, co kromé fotbalu rád dělá, jaké je jeho povolání a o tom, jak se dostal do Rožné. Dále v rozhovoru nám prozradil další informace, které se dozvíte v rozhovoru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak jste se dozvěděl, že jste byl vybrán hráčem kola?
Od kluků na týmovém chatu.
Jaká byla vaše reakce?
Přiznám, že mě to docela zaskočilo. Ale spoluhráči se asi v hlasování zasnažili a mě to teď bude něco stát.
Poslední dva zápasy jste odehráli v krátké době, jak jste si tyto šlágry i přes prohru užil?
Zápasy jsem si užil, ale i když jsme věděli, že to budou těžká utkání, štve mě, že jsme v nich nedokázali bodovat. V Bystřici se se spoustou kluků dobře znám a tak pro mě má tento zápas asi větší náboj než zápasy s jinými soupeři. Do Bystřice se také vždy těším, protože tamní trávníkář odvádí skvělou práci a je radost si na takovém pažitu zahrát. Teď už k samotnému utkání…, to z našeho pohledu nebylo dobré. Od samého začátku jsme byli ustrašení a domácím to dost usnadňovali. Výsledek pro nás je ještě milosrdný. V Rozsochách na jaře hraje Honza Ludvík, se kterým jsme ještě na podzim hráli ve Štěpánově a vlastně celý život jsme nosili stejný dres, ať už to byl fotbal nebo hokej. Nyní jsme se na hřišti poprvé potkali jako soupeři, a tak to bylo docela hecnuté. Zápas byl z naší strany o poznání lepší, než zápas v Bystřici, přesto jsme o gól prohráli. Dost mě to štve, myslím, že jsme si bod zasloužili.
Co musíte udělat jinak, aby jste po několika prohrách začali zase sbírat body?
Je pravda, že v posledních zápasech nám to herně úplně neladilo a to se hned podepsalo na výsledcích. Příští týden máme volno a tak věřím, že dobře potrénujme a znovu naskočíme na vítěznou vlnu.
Máte před zápasem nějaké rituály?
Specialní rituály nemám. Snažím se před zápasem trošku držet životosprávu, ale přiznávám, že ne vždy se mi to podaří.
Kde pracujete, popřípadě jak se vám daří kloubit práci s fotbalem?
Pracuji jako projektant. Moje pracovní doba je od pondělí do neděle, tedy s fotbalem to problém není.
Jak je vaše práce náročná?
Fyzicky to není náročné. Většinu času strávím u počítače.
Co dalšího kromě fotbalu vás baví?
Baví mě tenis a v zimních měsících rád vyrazím na lyže. Na prvním místě mám ale lední hokej.
Co je váš největší fotbalový zážitek?
S fotbalem mám spojených spoustu zážitků, ale když bych měl zmínit jeden, asi by to byl postup ze IV. třidy ještě v dresu Štěpánova „B“. V dresu Štěpánova jsem strávil celou kariéru a zahájil zde i letošní sezónu. Bohužel se nám díky personálním problémům nepodařila sezóna odehrát a během podzimu jsme museli ze soutěže odstoupit. V tu chvíli jsem si myslel, že už s fotbalem nebudu pokračovat. V zimě se však naskytla možnost si kariéru ještě prodloužit v Rožné, a tak jsem dlouho neváhal. Myslím, že mě kabina celkem vzala a jsem tu moc spokojený.
Jak se cítíte na hřišti?
Musím přiznat, že s přibývajícími léty je to stále náročnější. Rychlost už zdaleka není mojí předností, a co se týče fyzičky, také už bylo líp. Díky tomu se pak o to víc projevuje moje fotbalová „kvalita“.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.