Myslím, že to byl jeden z našich nejlepších zápasů na domácí půdě, říká hráč 21.kola David Novák

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 21. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Stal se jím útočník David Novák z Kunčic. 

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k výhře v anketě, jaká byla tvá reakce po zjištění?
Děkuji za gratulaci, popravdě, jelikož jsem byl v domnění, že je v anketě pouze náš kapitán Kozič, který by si to jistě zasloužil více, tak mne to dost překvapilo a potěšilo.
V parádním zápase na domácí půdě jste porazili favorita z České Skalice, jak zápas hodnotíš ty?
Myslím, že to byl jeden z nejlepších našich zápasů na domácí půdě. Mělo to všechno, nasazení, obětavost, chtíč dotáhnout zápas do vítězného konce a takto bychom se chtěli prezentovat i nadále, aby naši věrní fanoušci byli spokojení.
Aktuálně jsi jeden z lídrů tabulky střelců, jaké jsou tvé pocity ohledně toho?
Od útočníků se nic moc jiného nečeká, tudíž jsem rád, že i a jaře mi to zatím lepí. I když, co si budeme, těch zahozených šancí je násobně více. Jo a Šmíďák z Nového HK by mohl trochu zvolnit (smích).
V dalším zápase vás čeká Miletín. Jaký zápas očekáváš?
Dle aktuální předpovědi počasí si myslím, že to bude více boj než fotbal. Miletín nám má co vracet z podzimu, každopádně budeme chtít potvrdit domácí 3 body se Skalicí a z Miletína si budeme chtít odvézt tentýž počet.
Kunčice aktuálně vykazují výbornou formu, co si myslíš, že na to má největší vliv?
Těžko říct, tak nějak si všechno doposud sedlo, a i díky kvalitní zimní přípravě, kterou nám trenér Nun naordinoval, nám to zatím lepí a snad to vydrží co nejdéle.
Jaké mají Kunčice ambice do dalších utkání, respektive do konce sezóny?
Pobyt v horních patrech tabulky se nám všem samozřejmě líbí, ale celkově je soutěž hrozně vyrovnaná, můžeme dvakrát prohrát a klidně se propadnout do spodní poloviny tabulky, takže nemohu říct nic jiného, než vyhrát co nejvíce utkání a nahánět první trojku.
Neláká tě vyzkoušet si zahrát ve vyšší soutěži?
Popravdě nad tímto ani nepřemýšlím, v Kunčicích mi nic nechybí a vše funguje, tudíž není důvod ke změně.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.