Útočník Malšovic Lukáš Jarotek: Jdeme zápas od zápasu. Věřím, že jaro bude pravý opak podzimu!

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 17. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz, stal se jim malšovický útočník Lukáš Jarotek! Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k výhře nad Opočnem, jak zápas hodnotíte?
Na zápas s Opočnem jsme jeli v poslepované sestavě, ale neznamenalo to, že si nemyslíme na 3 body. Opočno hraje styl nakopni,ubojuj a běž. Bylo ale znát, že jim pár kluků ze základu chybí. Zápas byl od začátku v naší režii. Kluci z Opočna hráli agresivněji a tím se hra kouskovala. V prvním poločase doplatili na faul a z nacvičeného signálu kopnutým Libřickým starším inkasovali. Ještě do poločasu pohrozili, ale celá obrana a dobře chytající Teichman bránili naší svatyni na výbornou! Vstup do 2.poločasu nám nevyšel ,ale opět skvělý gólman čaroval. Domácí stále dopláceli na nedisciplinovanost a tím nám dávali další možnosti ke skórování. Vyplynula z toho krásná střela zpoza vápna Libřickym mladším. Poté domácí rezignovali a my dokončili, pro co jsme si přijeli!
Přes zimu jste doplnili kádr, jak posily zapadly týmu?
Posily nechci moc chválit, ale od prvního zápasu jsou na hřišti znát .
Na jaře zatím máte 5 bodů ze dvou zápasů, což je podobný počet jako jste získali na podzim. Jaká je nálada v týmu?
Vstup do jarní části hodnotím pozitivně, ikdyž pořád máme na čem pracovat. Nálada v týmu je pořád stejná, jdeme zápas od zápasu. Věřím, že jaro bude pravý opak podzimu.
V zápase s Předměřicemi, jste měl možnost si zahrát proti exligovým stoperům Michalu Šmardovi a Adriánu Rolkovi, jaké to proti nim bylo?
Při zápasech tohle vůbec nevnímám. Samozřejmě při vzdušných soubojích je cítit, kdo kraluje ve vzduchu (směje se). Tímto se jim klaním, že stále hrají a že se přinutí ať kvůli lásce pro hru nebo pro žízeň. Ještě jednou klobouček!
Za týden jedete do Hronova, jaký zápas očekáváte a jaký tipujete výsledek?
Nebudu předbíhat, je to kulatý (směje se).
Kdybyste měl z týmu vybrat největší dříče a největšího „baviče“ kdo by to byl?
Dříč jednoznačně Broky! Bavičů máme víc, ale kralujou dva Javor a Fík.
Co rád děláte když zrovna nehrajete fotbal?
Naplno se snažím věnovat rodině.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.