Lukáš Horníček

Reportáž

Budějovice otočily zápas v Hostouni i díky vlastňáku domácích

14.08.2022 08:13 ČFL A 12

V první půli se diváci dočkali pouze jediné branky, za to z ní ale měli největší radost. Do vedení dostal domácí tým Vlasák. Jenže ve druhé půli se prosadili i hosté a když si vsítil záhy vlastní branku domácí Charvát, rezerva z Českých Budějovic si následný jednogólový náskok zkušeně pohlídala.


Reportáž

FOTO: Hostouň rozstřílela Benešov posunula se před svého soupeře

12.06.2022 08:16 ČFL A 12

V posledním zápase sezony už o nic nešlo, ale domácí Hostouň, která se během jara vyšvihla nad propastné sestupové vody, byla při chuti a svého soupeře nešetřila. Benešov nakonec odjížděl s bůrem a Hostouň se před něj navíc dostala v celkovém pořadí. Tedy Hostouň na 10., a Benešov na 11. místě.


Reportáž

FOTO: Dva týmy se stejným bodovým ziskem se rozešly remízou

06.06.2022 08:34 ČFL A 11

Hostouň na hřišti příbramské druholigové rezervy musela dotahovat po obdržené brance v závěru prvního poločasu, což se jí krátce po výměně stran podařilo. A jelikož už další branky diváci neviděli, skončilo utkání remízou 1:1.


Reportáž

Hostouň krátce po přestávce srovnala a uzmula si jeden bod

03.06.2022 16:34 ČFL A 0

Fotografie z utkání zaslal Lukáš Horníček, děkujeme.


Reportáž

FOTO: Hostouň obrala dalšího bohatého a zachraňuje soutěž

02.05.2022 08:16 ČFL A 14

Poslední výsledky Hostouně jakoby potvrzovaly rčení "bohatým bere, chudým dává". Po Plzni "B", Motorletu, Králováku a Písku, teď hráči Hostouně obraly body i rezervu pražské Slavie. Mít takovou výkonnost i na podzim, kdo ví kde by Hostouň figurovala v tabulce teď.


Reportáž

Hostouň v boji o záchranu obrala třetí Písek o dva body

23.04.2022 08:52 ČFL A 10

Hostouň musí pro udržení ČFL bojovat o každý bod a překvapení se událo v jihočeském Písku. Domácí po poločase vedli, ale krátce po pauze obdržely branku na 1:1 a tento výsledek vydržel až do konce.


Reportáž

Souboj dvou rezerv vyhrál domácí SK Slaný


Hostouňská rezerva se mohla na svého soupeře bodově dotáhnout. To by ale musela ve Slaném získat všechny tři body, které jí byly už brzy po začátku zápasu vzdálené.


Reportáž

FOTO | Jiří Miker rozhodl o výhře Hostouně, Králův Dvůr i přes vedení odjel s prázdnou

04.04.2022 15:42 ČFL A 13

Králův Dvůr bojuje o čelo tabulky, ale ztráta v Hostouni cábelíky může velmi mrzet. Třetí Písek se na ně přiblížil na jediný bod. Malou útěchou je ztráta Vltavínu, takže na čelo tabulky neztratili ani bod. Rozdíl však mohl být tříbodový, namísto šesti bodů.


Reportáž

FOTO: Baník veze z Hostouně zlaté dva body


Lubnou čekala na úvod soutěže velmi ostrá prověrka. Fotbalisté Baníku zajížděli na horkou půdu do Hostouně, kde je čekal kvalitní domácí celek Sokola. Hned v prvním kole se ale stalo velmi zajímavé překvapení, když svěřenci trenéra Vopata urvali velmi cenné dva body.