Antonín Sova

Reportáž

Skaštice ve šlágru kola vyhrály v Brumově


V Brumově se hrál v sobotu odpoledne magnet kola a domácí tým přivítal celek ze Skaštic. Hosté se na Valašsku představili ve velmi dobrém světle a v první půli dali jednu branku. Domácí však těsně před odchodem do kabin neproměnili penaltu. Ve druhém poločasu hosté navýšili svůj náskok, domácí ale dokázali snížit. Nejlepší střelec soutěže Zdeněk Konečník pak dal výsledku definitivní podobu.


Reportáž

SK Baťov si na své umělé trávě v Otrokovicích poradil s nováčkem ze Skaštic

01.09.2018 08:25 Zlínský | Krajský přebor 11

Na umělou trávu za Společenským domem v Otrokovicích zavítal nováček ze Skaštic, který v minulém kole doma přejel Štítnou nad Vláří. Domácí celek si přivezl porážku z Holešova a tu chtěl odčinit právě s Hanáky. V první půli se mu to podařilo dokonale, kdy vstřelil dvě branky. Hosté ve druhém dějství utkání zdramatizovali svým kanonýrem Konečníkem, ale poslední slovo měl domácí Spurný, který v závěru pečetil výhru Baťova.


Reportáž

FOTO: Holešov v sobotním odpoledni udolal nováčka ze Skaštic


V Holešově se představil v sobotním odpoledni nováček ze Skaštic a v prvním dějství tahal za kratší konec. Domácí celek šel dokonce do dvoubrankového, ale hosté zásluhou kanonýra Konečníka snížili na 1:2, v dramatické koncovce se však Hanákům již srovnat nepodařilo.