2:1
(1:0)
71. Z. Konečník (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.08.2018 17:00

2.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Holešov v sobotním odpoledni udolal nováčka ze Skaštic


Branky


6

V Holešově se představil v sobotním odpoledni nováček ze Skaštic a v prvním dějství tahal za kratší konec. Domácí celek šel dokonce do dvoubrankového, ale hosté zásluhou kanonýra Konečníka snížili na 1:2, v dramatické koncovce se však Hanákům již srovnat nepodařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí fotbalisté dokázali jít do vedení

Před slušnou diváckou návštěvou byl zahájen soutěžní ročník 2018/19 , když domácí celek SFK hostil TJ Skaštice.  Po opatrném úvodu a náznaku několika šancí na obouch stranách, to byli domácí fotbalisté, kteří se ve 30. minutě po přímém kopu Polomíka dostali do vedení  1-0. "Až na brankářské duo Večeřa – Stýblo to byl pro ostatní hráče Skaštic první zápas v nejvyšší krajské soutěži. Ovšem naši hráči přílišným respektem netrpěli. Po opatrné úvodní desetiminutovce se začali prezentovat svou typickou aktivní hrou a míč byl po většinu času na jejich kopačkách. Výsledkem ale byly jen střely z hranice pokutového území, se kterými si brankář Janalík poradil. S obdobnými pokusy si poradil i na druhé straně hřiště brankář Večeřa. Skaštice mohly jít do vedení po přihrávce Gojše, který našel před bránou Konečníka, ten byl ale atakován vracejícím se obráncem a jeho střela tak skončila na tyči domácí brány. První gól v utkání se tak podařilo dát domácím hráčům. Krásnou střelou z přímého kopu se prosadil POLOMÍK, na jehož projektyl do horního rohu brány gólman Večeřa nedosáhl", hodnotí první půli funkcionáři Skaštic na svém webu.

Hosté dokázali utkání ještě zdramatizovat

Přesto, že ve druhé půliSkaštice měli několik slibných příležitostí k vyrovnání  byli to domácí , kteří  v 64. minutě zásluhou Vymětala navyšovali vedení na 2-0. V 71. minutě domácí brankář Janalík srazil v šestnáctce pronikajícího útočníka Skaštic a dobře pískající rozhodčí Zapletal  nařídil penaltu, kterou bezpečně proměnil Konečník. Velkou šanci domácích zneškodnil Večeřa, když bravurně vychytal hlavičku Davida Čepa a když střídající Zakopal chvíli před koncem neproměnil svůj sólový nájezd, skončilo utkání 2-1 pro domácí.

 

Z webu Skaštic:

 

 

Ve druhé půli se hosté snažili o vstřelení vyrovnávající branky. Pokračovali ve své aktivní hře. Naopak domácí mužstvo se drželo spíše v defenzivě a bránilo své vedení. Po hodině hry předvedli hosté krásnou akci, na jejímž konci stál střílející Konečník. Brankář Holešova měl ale dobře postavenou bránu, protože střela skončila opět na tyči. To byl velmi důležitý moment utkání. Protože Holešov byl velmi efektivní. Po standardní situaci, při které zaspala hostující obrana se prosadil dorážející VYMĚTAL. Skaštice oživily hru střídajícími hráči. A hlavně Mynarčík přinesl do ofenzivy svěží vítr. Po faulu na jeho osobu se kopala penalta, kterou už bezpečně proměnil KONEČNÍK. Skaštice cítily, že je v jejich silách si z Holešova odvést nějaké body. A tak vrhly všechny zbytky sil do útoku. V dobré pozici střílel Frýdl, ale jen do náruče gólmana. Po gólu pak volala střela Mynarčíka, který se z voleje opřel do centru Gojše. Ovšem opět se míč otřel jen o břevno domácí brány. Poté se předvedl brankář Večeřa, který zneškodnil Čepovu hlavičku. S přibývajícím časem se otvírala okénka v hostující obraně. Domácí měli dvě dobré příležitosti pojistit své vedení, ale gólman Večeřa se překonat nenechal. Totéž ale platilo i o domácím brankáři Janalíkovi a tak si favorit zápasu z Holešova připsal první tři body. Skaštice o své první vítězství zabojují v dalším kole, kdy přivítají těžkého a zkušeného soupeře z Provodova.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


SFK Elko Holešov
web Holešova: Před slušnou diváckou návštěvou se nám proti houževnatému soupeři nakonec podařilo získat tři body.

TJ Skaštice
web TJ Skaštice: Premiérové utkání v Krajském přeboru má za sebou naše mužstvo. Na začátek jsme zajížděli na půdu favorita celé soutěže celku Holešova. Tým Holešova toho v ofenzivě příliš nepředvedl, ale svou zkušeností dovedl utkání do vítězného konce.



Sestavy


SFK Elko Holešov
R. Janalík [-] - S. Uličný [-] , A. Vymětal [-] , V. Matulík [-] , J. Chudárek [-] (14. J. Dubec [-] ) , P. Polomík [-] , J. Křenek [-] (83. T. Zakopal [-] ) , M. Bejtkovský [-] (72. M. Olša [-] ) , D. Čep [-] , M. Charuza [-] , Č. Čada [-] (90. M. Machálek [-] )

TJ Skaštice
R. Večeřa [-] - L. Batík [-] , Z. Konečník [-] , J. Gojš [-] , T. Batík [-] (69. D. Mynarčík [-] ) , M. Glozyga [-] , A. Sova [-] (83. M. Ančinec [-] ) , T. Motal [-] , L. Bubla [-] (72. D. Menšík [-] ) , R. Frýdl [-] , M. Janalík [-]

ŽK: 47. S. Uličný , 83. J. Dubec - 49. M. Glozyga .
Hráči zápasu: P. Polomík , D. Čep - Z. Konečník , R. Frýdl .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: ZAPLETAL Jan - NOVÁK Radek, VYCHODIL Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Jiří Novotný
Tip experta: výhra domácích

Holešov nedá v hanáckém derby Skašticím šanci a vyhraje

Tip: výhra domácích