Jiří Süssenbeck

Reportáž

FOTO: Šlágr kola ovládl tým Kunžaku


Po odloženém sobotním zápase se Studená dohodla s Kunžakem na náhradním termínu hned na prvomájové pondělí. Hostům chyběli Šimánek s Dvořákem. Utkaly se týmy, které držely dlouhé série bez proher (Studená 9 zápasů), Kunžak 7 zápasů). Jednoznačně tedy šlo o šlágr tohoto kola.


Reportáž

FOTO: Kunžak porazil Starou Hlínu a stoupá tabulkou vzhůru


Domácí tým odehrál v sobotu na domácí půdě těžké utkání proti Staré Hlíně, která v tabulce zaujímala místo těsně před nimi. Za jistých okolností by tedy po výhře vyskočili na třetí místo, takže opravdu bylo o co hrát.


Reportáž

FOTO: Kunžak si doma poradil s předposledním Staňkovem


Staňkov, který nutně potřebuje bodovat zavítal do Kunžaku. Domácím se výsledkově i herně daří a drží se v předních patrech tabulky. Hosté ti mají opačné starosti a musí bojovat o každý bod.


Reportáž

FOTO: Hobzí se rozešlo s Kunžakem smírně


Dyje Staré Hobzí, které má záchranářské starosti přivítalo na svém hřišti šestý Kunžak. Domácí i přesto, že je nečekalo nic snadného chtěli zápas zvládnout a před domácím publikem urvat všechny body. Nakonec se oba mančafty musely spokojit jen s bodem.


Reportáž

FOTO: Kunžak popravil jedinou brankou Velenice


Souboj nováčků okresního přeboru. To bylo utkání Kunžaku a Českých Velenic. Obě mužstva jsou v předních patrech tabulky a očekávalo se vyrovnané utkání.


Reportáž

FOTO: Klikov odvezl všechny body z Kunžaku


TJ Kunžak, který vyhrál poslední tři utkání chtěl před domácím publikem uspět. Nečekalo ho ovšem nic jednoduchého, Klikovu se podzimní část povedla a pere se tak o příčky nejvyšší.


Reportáž

FOTO: Kunžak vyloupil strážskou pevnost


Stráž která je na předposledním místě tabulky přivítala Kunžak. Hosté se herně zvedají a postupují tabulkou vzhůru, takže domácí nečekalo nic jednoduchého.


Reportáž

FOTO: Kunžak vyhrál rozdílem třídy


Domácí Kunžak chtěl po minulé uspěšném kole vyhrát i před domácím publikem. Čekal ho nelehký soupeř z Novosedel, který nevypustí žádný zápas a bojuje až do konce.