FOTO: Kunžak popravil jedinou brankou Velenice


Branky


0

Souboj nováčků okresního přeboru. To bylo utkání Kunžaku a Českých Velenic. Obě mužstva jsou v předních patrech tabulky a očekávalo se vyrovnané utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil bez branek

Zápas začal ve vysokém tempu, bylo vidět, že oba týmy chtějí hrát fotbal. Prvních dvacet minut měl míč více na kopačkách hostující tým z Velenic, ale přes aktivní napadání domácího celku se hostům nepodařilo přiblížit k brance soupeře. Domácí se vždy po zisku balónu vrhali do útoku, ale ani oni si nevytvořili prakticky žádnou šanci, ať už narazili na obranu soupeře v čele s brankářem nebo pokazili finální fázi. Ovšem po dvaceti minutách hry převzali plně otěže kunžačtí hráči a hosty již nepustili ani do náznaku šance. Ke své smůle ale nedokázali vytvořit stoprocentní šanci a jejich střely ze střední vzdálenosti buď narážely na připraveného gólmana hostí Marouška a nebo jim chyběla přesnost. A tak první poločas skončil 0:0, i přes vysoké tempo zápasu.

Jedinou branku utkání vstřelil Brunner

Do druhého poločasu nastoupil lépe tým z Kunžaku a před domácím publikem se snažil co nejdříve vstřelit branku, to se ovšem zase nedařilo, hosty několikrát podržel brankář Maroušek. Tým z Velenic se snažili dostat do útoku rychlými protiútoky, ale naráželi na připravenou obranu. Až v 66. minutě rozvlnil síť kunžacký obránce Jan Brunner pěknou ranou přibližně z 20 metrů. Po této brance se hosté zvedli a začali opět hrát a karta se obrátila. Hosté drželi míč a dostávali se do šancí, ale přes domácího brankáře Janáka se neprosadili. Domácí hrozili z protiútoků, ale žádný se nepodařilo zdárně zakončit. Jak domácí tak hosté spálili několik šancí a proto zápas skončil výsledkem 1:0 pro domácí!



Ohlasy k zápasu


TJ Kunžak
Josef Brtník: V úvodu utkání jsme byli aktivnějším týmem a nenechávali jsme soupeře v klidu rozehrát. Avšak žádnou vyloženou šanci to nepřineslo. Nedokázali jsme si dát finální přihrávku nebo razantně a přesně zakončit. První poločas skončil bez branek a bez větších šancí. V druhé půli jsme soupeře zatlačili a vytvořili si řadu šancí. Uchytila se až krásná střela našeho obránce Honzy Brunnera, kterou nedal hostujícímu gólmanovi šanci. Po vstřelené brance jsme se zatáhli a do šancí se začali dostávat i hráči Velenic. Skvěle hrající naší obranu a bez chyby chytajícího P. Janáka však nepřekonali a body zaslouženě zůstaly v Kunžaku.

TJ Lokomotiva České Velenice
Karel Macho: V první části utkání nebyla k vidění prakticky žádná šance ke vstřeleni branky ani z jedné strany. Domácí byli aktivnější a lépe napadali naší rozehrávku. Ve druhé části nás zamkli na naší polovinu a krásnou střelou zhruba z dvaceti metrů rozhodli utkání. Po obdržené brance jsme si konečně vytvořili nějaké šance i my, kdy domácí dvakrát zázračně podržel jejich gólman. Jednou jsme poté z vyložené šance přestřelili domácí branku. Kunžak si za svou aktivitu tři body zasloužil.



Počet diváků: 60. Rozhodčí: MAŇHAL ING. Jan - LOULA Vladimír, SAIDL Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.