2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 16:00

15.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kunžak si doma poradil s předposledním Staňkovem


Branky


0

Staňkov, který nutně potřebuje bodovat zavítal do Kunžaku. Domácím se výsledkově i herně daří a drží se v předních patrech tabulky. Hosté ti mají opačné starosti a musí bojovat o každý bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky rozhodly poločas

Po remíze z minulého zápasu, kdy kunžackým tři body utekly v poslední minutě, chtěli v tomto zápase na soupeře „vlítnout“, aktivně napadat a hlavně naplno bodovat. A to se jim z počátku utkání i dařilo, první gol se nám podařilo vstřelit už v 11. minutě, kdy záložník Pavel Ferdan vybojoval na domácí polovině míč a postupoval s ním do otevřené obrany přes celé hřišti a prostřelil brankáře Staňkova L. Černocha. Po dlouhé době do základní sestavy zaviněné vinnou zranění nastoupil J. Süssenbeck, ale ve 30. minutě musel střídat a na jeho místo nastoupila nová posila Tomáš Funfálek. Ve 32. minutě přidal druhý gol střelou z hranice vápna Karel Winkler a navýšil tak náskok Kunžaku na dvě branky. Po této vstřelené brance aktivita domácího týmu značně opadla a přispůsobili se pozvolnému týmu soupeře, který se převážně skládá ze zkušených borců.

Druhý poločas branku nepřinesl, Kunžak bere všechny body

Ve druhé půli hra vypadala obdobně jako ke konci prvního poločasu, obrany obou týmů soupeřovi útočníky do vážnějších šancí nepouštěli a když už si Kunžak nějakou šanci vytvořil, tak jí nedokázal kvalitně zakončit. V 78. minutě se domácí stoper P. Hynek srazil v souboji o míč se soupeřovým útočníkem a utrpěl zranění pravého kolene. Utkání nedohrál a musel střídat, vyšetření v nemocnici závažnější poranění nepotvrdilo, tak domácí doufají, že bude v příštím zápase v pořádku. Domácí sice ve druhém poločasu branku nepřidali, ale přesto dokázali vedení udržet a získat povinné tři body. 



Ohlasy k zápasu


TJ Kunžak
Pavel Ferdan: Do utkání jsme nastupovali s odhodláním vrátit hostům porážku z podzimní části sezony. I přes postavení v tabulce jsme tušili, že nás nečeká nic lehkého. Staňkov má zkušený tým, to jak se ukázalo nám dělalo problémy. Pro nás bylo výborné, že jsme se dostali celkem brzo do vedení, které po půl hodině hry navýšil Karel Winkler. A díky tomu jsme mohli jít klidnější do kabin. Druhý poločas byl v našem provedený opravdu špatný, vůbec jsme nebyli schopni hrát to co jsme chtěli. A upřímně jsme byli rádi, že jsme udrželi čistý štít pro naše brankáře a tím i vítězství.




Sestavy


TJ Kunžak
P. Janák [-] - J. Süssenbeck [-] (30. T. Funfálek [-] ) , J. Eichler [-] (46. L. Janák [-] ) , K. Winkler [-] , R. Hrůza [-] , Š. Peterka [-] , P. Ferdan [-] , D. Karpíšek [-] , T. Kratochvíl [-] , P. Hynek [-] (79. O. Hudziec [-] ) , K. Vopravil [-] (62. F. Koranda [-] )

TJ Hraničář Staňkov
L. Černoch [-] - P. Žilka [-] , V. Rožboud [-] , M. Studnička [-] , S. Fila [-] , R. Novák [-] (46. J. Ševčík [-] ) , R. Puhlovský [-] , M. Tobolka [-] (46. R. Pipek [-] ) , M. Pilař [-] , J. Cepák [-] , J. Váňa [-]

ŽK: 63. L. Janák , 71. Š. Peterka , 75. P. Hynek , 78. K. Winkler - 45. M. Studnička , 58. P. Žilka .
Hráči zápasu: D. Karpíšek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: MELZOCH David - SAIDL Radek, HAVLÍK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.