Martin Mangl

Reportáž

FOTO: Dolní Jirčany otáčely s béčkem jesenické Slavie


Šest bodů, to bylo manko před zápasem, které měl Čechoslovan na svého soupeře, kterého před dokopnou přivítal na domácím hřišti. Hosté šli do vedení, na které ale rychle Dolní Jirčany odpověděly. Začátek druhé půle nabídl vlastní branku rezervního týmu, který nakonec odjížděl jako poražený.


Reportáž

FOTO: Na Psárech sklapla Csaplárovka


Luxusní dvougólový náskok měly Průhonice po prvním poločase proti béčku Psár. Domácí ale zápas otočili a díky třem brankám dali vzpomenout na všem dobře známou Csaplárovu past.


Reportáž

FOTO: Kácov vedení v Jesenici neudržel, Slavia vyhrála díky slepeným gólům


V roli favorita přivítala jesenická Slavia na svém hřišti Kácov. Hosté se chtěli pokusit obrat aktuálně první celek tabulky o body a minimálně ze začátku to měli velmi dobře rozjeté. Jesenice ale dvěma slepenými góly rychle otočila a po dalších dvou slepených brankách potvrdila ve druhé půli své vítězství.


Reportáž

FOTO: Zvole překvapila a obrala o body béčko Psár


Se svým postavením nemůže být Zvole spokojena. Případné vítězství na půdě psárské rezervy by Sokolu velmi pomohlo, ale úkol to byl velmi těžký. Hosté ho však zvládli a i když na první branku domácí našli odpověď, na více už se nezmohli. Navíc Rapid třikrát inkasoval a cenné body přenechal soupeři.


Reportáž

FOTO: Remizu v Dolních Jirčanech zachránil Hrdlička


Dlouho to vypadalo, že tři body zůstanou na domácím hřišti. Dolní Jirčany držely těsný náskok a zbývalo už jen pár minut, aby si po utkání mohly užít vítězný pokřik. Tuto radost jim ale sebral pár minut před koncem Miroslav Hrdlička, který Vranému zajistil alespoň jeden bod.


Reportáž

FOTO: Souboj o druhé místo ovládly Psáry


Horní patra tabulky I.A třídy skup. B jsou velmi vyrovnaná! Vzájemný souboj Psár s Poděbrady je toho krásným důkazem. Před utkáním měly oba celky na svém kontě stejný počet bodů a případné vítězství by jeden či druhý tým katapultovalo na druhou příčku. Hosté v závěru srovnali, ale domácí v posledních minutách urvali důležité vítězství na svou stranu.


Reportáž

FOTO: SK Slavia Jesenice B - SK Rapid Psáry B


Po bezbrankovém poločase přišly góly. Kdo na utkání dorazil, nemusel nakonec litovat. Zejména z řad domácích fanoušků, kterým jejich svěřenci udělali radost ve druhé půli třemi góly a rozhodli tak o svém zaslouženém vítězství.


Reportáž

FOTO: Souboj prvního s posledním dopadl dle očekávání


Velmi těžký zápas čekal Křivsoudov, který zavítal na hřiště první Slavie. Hosté v první půli inkasovali pouze jednou a zápas pro ně nebyl ztracen. Druhý poločas ale domácí rozjeli gólovou show a svému soupeři nakonec nadělili bůra. Vysokým a jasným vítězstvím tak potvrdili pozici na prvním místě tabulky.


Reportáž

FOTO: Vrané otočilo těžký zápas s béčkem jesenické Slavie


Pokud by rezerva jesenické Slavie zvítězila, dotáhla by se na svého soupeře v tabulce. Po prvním poločase, kdy si domácí vytvořili jednogólový náskok, k tomu bylo velmi blízko. Fotbal se ale hraje devadesát minut a právě otočka ve druhé půli rozhodla o tom, že všechny body putují do Vraného. Galerie od Martina Mangla.


Reportáž

FOTO: Fillo nastartoval domažlický obrat

01.10.2023 17:04 ČFL A 13

Prohlédněte si rozsáhlou fotogalerii, na zápase fotili Martin Mangl a Nikol Kuncová.


Reportáž

FOTO: Lídr okresního přeboru poprvé ztratil. Pálil šance, pak přišel šok


Pět úvodních zápasů sezony vyhráli. Nastříleli v nich devatenáct branek, přičemž sami inkasovali pouze třikrát. Parádní série ale o víkendu skončila. Fotbalisté Sokol Myslkovice totiž doma v sobotním utkání 7. kola MACRON okresního přeboru Tábor remizovali s TJ Malšice 1:1 a museli přijmout první ztrátu v aktuálním soutěžním ročníku.


Reportáž

FOTO: Jesenice si doma poradila s Vyžlovkou


Slavia doma zvládla utkání s Vyžlovkou, díky kterému se nadále nachází na špici tabulky. Soupeři navíc nedovolila ani branku a znovu potvrdila, že je žhavým kandidátem na prvenství v soutěži. Galerie od Martina Mangla.


Reportáž

FOTO: Srdnatý výkon Dynama přišel vniveč, Vestec rozhodl kvalitou ve vápně


Fotbalisté Nelahozevsi zaznamenali v minulém kole první vítězství v této sezoně, když vyhráli na půdě Sedlce-Prčice. Navázat na tříbodový zisk chtělo Dynamo na hřišti druhého Vestce, a i přesto, že hosté podali velice srdnatý výkon, rozhodla kvalita Vestce ve prospěch domácích.