Iveta Šůstková

Reportáž

První poločas derby rozhodl


Zápas dvou rozdílných poločasů.  V prvním byli hosté zralí na ručník. Veselá si výborně pomohla standardkami.


Reportáž

FOTO: Fotbalisté Veselé si ve Slavkově p/H s chutí zastříleli


Fotbalisté Slavkova pod Hostýnem přivítali na svém hřišti tým z Veselé. Hosté byli v tomto duelu velkých favoritem a svoji roli nakonec i potvrdili. V první půli si vypracovali jednobrankové vedení. Ve druhé půli padlo hned sedm branek, Pavel Postava zkompletoval hattrick.


Reportáž

Fotbalisté Veselé ve druhé půli zlomili odpor Ludkovic


Do Ludkovic zavítalo mužstvo z Veselé, které v závěru jarní části nabralo skvělou formu. Domácí tým stále bojuje o záchranu a po dvaceti minutách se ujal vedení. Hosté do půle ještě srovnali. Domácí drželi nerozhodný stav do 63. minuty. Hosté pak přidali další branky.


Reportáž

FOTO: Veselá v domácím prostředí rozdrtila Jaroslavice


Na Veselou zavítal celek z Jaroslavic a od úvodního hvizdu tahal za kratší konec. V první půli se domácím podařilo vstřelit čtyři branky. Demolice hostí pokračovala i po přestávce. Od ostudné desítky hosty zachránil závěrečný hvizd rozhodčího. Hattrickem se blýskli domácí hráči Tomáš Janíček a Antonín Burša.


Reportáž

Veselá si smlsla na Kostelci u Zlína


Do Kostelce u Zlína zavítal celek z nedaleké Veselé. Hosté mají v posledních zápasech dobrou formu a tu potvrdili i v Kostelci. V první půli vedla Veselá o jednu branku. Ve druhém dějství přidali hosté další čtyři trefy a vezou si domů vysokou výhru.


Reportáž

Veselá zdolala Louky až třemi trefami ve druhém dějství


Na Veselou zavítal celek z Louk a domácí tým chtěl potvrdit zlepšenou formu z posledních utkání. V první půli duelu s Loukami se diváci branky nedočkali. Veselá ve druhém poločasu začala dávat góly. Nejprve se prosadil zkušený Postava a v závěru dvakrát Burša.


Reportáž

Veselá potvrdila ve Lhotě u Malenovic zlepšenou formu


Fotbalisté Veselé v minulém kole rozstříleli Chropyni a bodovat chtěli i ve Lhotě. Domácí tým si přivezl cenné tři body ze Všetul, kde hraje holešovská rezerva. V první půli se hráči Veselé dvakrát radovali z branky. Ve druhé půli přidali hosté třetí trefu a odvážejí si tři body.


Reportáž

FOTO: Exligisti Dujka s Janíčkem v barvách Veselé sestřelili Chropyni


Veselá přivítala na svém hřišti celek z Chropyně, který v jarní části podává výborné výkony. Domácí tým chtěl zapomenout na poslední nezdary, kdy ztratil dobře rozehraná utkání. V prvním dějství byli lepší domácí o jednu branku. Ve druhé půli domácí navýšili svůj náskok a lví podíl na výhře měla dvojice Tomáš Dujka - Tomáš Janíček, která obstarala všechny čtyři domácí góly.


Reportáž

FOTO: Březnice dokázala v domácím prostředí otočit duel s Veselou


Na Březnici se představil celek z Veselé a domácí tým se chtěl po několika nevydařených zápasech zase vrátit na vítěznou vlnu. Hodinu hry to ale na výhru nevypadalo, hosté vedli po brankách exligisty Janíčka o dvě branky. Domácí ale předvedli v poslední půlhodině uragán a nasázeli hostím čtyři branky.


Reportáž

Lužkovice dokázaly otočit derby s Veselou


Místní derby se hrálo v Lužkovicích, kam zavítali fotbalisté z Veselé. Než se domácí hráči rozkoukali, tak prohrávali o dvě branky. K velkému obratu zavelel domácí kapitán Jirka Kovář svoji kontaktní brankou. Do půle domácí dokonce srovnali.  Ve druhé půli vydržela remíza až do 78. minuty, kdy se prosadil Kolařík a stejný hráč pečetil i výhru Lužkovic.


Reportáž

Rezerva Holešova si vyšlápla na tým z Veselé


Veselá v minulém kole šokovala výhrou u lídra tabulky z Mladcové a body chtěla potvrdit i v duelu s holešovskou rezervou. Domácí poslal do vedení ligista Janíček, ale hosté ještě do půle srovnali. Ve druhé půli se už z branek radovali pouze hostující hráči.


Reportáž

Ex-ligový Tomáš Janíček zajistil Veselé výhru u lídra tabulky z Mladcové


Na Mladcovou zavítali fotbalisté Veselé a na jedničku jim vyšel začátek utkání. Již v šesté minutě se totiž trefil Tomáš Janíček. Aby toho nebylo pro domácí tým málo, ve 26. minutě se odporoučel ze hřiště vyloučený stoper Jankovič. Domácí se pak marně snažili o vyrovnání, ale hosté si výhru pohlídali, navíc neproměnili několik dalších šancí.


Reportáž

Veselá dokázala ve druhé půli smazat dvoubrankové manko v duelu s Tečovicemi


Veselá nastoupila proti Tečovicím v netradičním dopoledním čase a možná to v úvodu bylo na jejím výkonu znát. Sice se domácí ujali brzy vedení, ale během pěti minut přišel kolaps a Veselané inkasovali tři branky. Po hodině hry domácí snížili a vzápětí přidali vyrovnávající trefu. Do konce utkání již branka nepadla.


Reportáž

FOTO: Veselá si poradila se Slavkovem pod Hostýnem a dala mu rukavici


Fotbalisté Veselé v minulém kole zkolabovali v Hulíně a spravit chuť si chtěli v souboji se Slavkovem pod Hostýnem. Po půli favorizovaní domácí vedli o jednu branku. Ve druhém dějství si domácí otevřeli střelnici a přidali další čtyři trefy.


Reportáž

Hulínský Adam Dutkevič dvěmi trefami popravil Veselou


Hulínská Admira konečně zabrala a odnesl to tým z Veselé. Domácí po půlhodině hry vedli již o dvě branky, kdy se dvakrát střelecky prosadil Adam Dutkevič. Ve druhé půli se hosté snažili s výsledkem ještě něco udělat, ale kontaktní branku se jim vstřelit nepodařilo.


Reportáž

FOTO: Veselou spasil v duelu s Ludkovicemi v samotném závěru Milan Šumšal


Veselá má v podzimní části výsledky jako na houpačce a potvrdilo se to i v duelu s Ludkovicemi. Domácím patřila první minuta, kdy se ujali vedení. Hosté ale zápas otočili. Alespoň bod nakonec zachránil Veselé v závěru Milan Šumšal.


Reportáž

Jaroslavice rozhodly o své výhře nad Veselou již v úvodu utkání


V Jaroslavicích se čekal vyrovnaný duel, ale opak byl pravdou. Domácí fotbalisté v první půlhodině předvedli uragán a vstřelili tři branky. Hosté se snažili s výsledkem ještě něco udělat, ale v závěru obdrželi další branky.


Reportáž

FOTO: Fotbalisté Veselé Pavel Postava s Tomášem Janíčkem řídili demolici Kostelce u Zlína


Domácí tým si chtěl napravit reputaci po nepovedeném duelu v Loukách. A nakonec se mu to povedlo na jedničku, kdy svého soka z Kostelce u Zlína vyprovodil s pětigólovým přídělem.