Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2022 11:00

15.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Veselá dokázala ve druhé půli smazat dvoubrankové manko v duelu s Tečovicemi


Branky


11

Veselá nastoupila proti Tečovicím v netradičním dopoledním čase a možná to v úvodu bylo na jejím výkonu znát. Sice se domácí ujali brzy vedení, ale během pěti minut přišel kolaps a Veselané inkasovali tři branky. Po hodině hry domácí snížili a vzápětí přidali vyrovnávající trefu. Do konce utkání již branka nepadla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se do půle trefili třikrát

Facebook Tečovic:

 

Domácí vstoupili do zápasu aktivněji a vytvořili si mírnou převahu, ale dobře organizované obranné řady hostí dokázaly vzdorovat. Skóre otevřel ve 12´ domácí Janíček po uvolnění od Dujky, když se dostal sice z úhlu před Jokla, ale doře trefil k tyči branky hostí a bylo 1:0. Hosté ihned po rozehrávce ze středu odpověděli Vopatřilovým centrem, ze kterého Dorazin hlavou protáhl Červenku v domácí brance. Na druhé straně „vychytal“ Jokl Janíčka, který na něj po chybném rozehrání hostí postupoval úplně sám. Domácí měli šanci po Čočkově přiklepnutí, ale Dujka střílel těsně vedle, další jeho střelu vyrazil Jokl, ale dorážku poslali domácí nad břevno. Po sporném faulu na Janíčka kopal Dujka trestný kop ze strany, ale gólman hostí byl připraven. Během 5ti minut se hostím podařilo skóre otočit ve svůj prospěch. V 36´po rohu nakrátko trfil Vopatřil křížnou střelou horní roh domácí branky a vyrovnal, pak sám Vopatřil kopal roh, ze kterého si domácí málem vstřelil vlastní branku nebýt pozorného Červenky. Minutu poté znovu kopal roh, ze kterého střílel Holman z hranice oblouku pokutového území a vyraženou střelu vrátil do domácí sítě Ondík a bylo 1:2. A chvilku poté Vopatřl střelou z 20ti m, která změnila mírně směr po teči Čočka, rozvlnil síť domácí branky potřetí. Do konce poločasu se skóre neměnilo i když Dorazín dostal míč do brejku. Včasným vyběhnutím ale Červenka jeho šanci zmařil.

 

 

Domácí dokázali srovnat

 

Ve druhém poločase domácí ve snaze zkorigovat výsledek zvýšili obrátky a po dvou akcích Janíčka, z nichž vyzval ke skórování Šumšala, který v rozhodujícím okamžiku upadl a pak Čočka, který střílel Joklovi do koše, se skóre neměnilo. V 60´kopal domácí Dujka roh, ten prošel trestuhodně skoro přes celé pokutové území k Buršovi, který trefil na 2:3 a po dalším rohu uvolnil Janíček Červenku, ten vrátil Šumšalovi, který vyrovnal. Takže během chvilky bylo skóre srovnáno. Hosté zahrozili po trestném kopu Plachého, když Dorazin hlavičkoval těsně vedle, po nákopu Hrnčiříka stejný hráč tentokrát nohou střílel znovu těsně vedle a největší šanci zahodil Vopatřil, který po úniku Lukáše Řiháčka dostal míč do velmi dobré pozice, ale trefil pouze do padajícího Červenky. Odražený míč z brejku poslal Postava pouze do břevna branky hostí, Dujka střílel těsně vedle, Burša po přetaženém rohu trefil pouze boční síť a Čoček po úniku Janíčka poslal jeho centr nad branku hostí.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Veselá
Zdeněk Kučera, sekretář: Předně bych chtěl opravit kamaráda a dopisovatele Tečovic, Laďu Kunderu : Ten náš podzimní vítězný gól v Tečovicích v 89. minutě byl na 4:3. A byl ve vzduchu v závěrečné dvacetimituvce znovu a já věřil, že určitě padne, samozřejmě, že do brány Tečovic. Nepadl a naštěstí nepadl ani do naší sítě. I když jsme nezvítězili, zápas plný šancí na obou stranách se musel líbit i domácím divákům, minimálně za tu bojovnost a snahu i za nepříznivého stavu 1:3 s výsledkem něco udělat. Prvních 35 minut se zápas hrál více méně na jednu branku a zdálo se, že je jen otázkou času, kdy Veselá přidá druhý gól a definitivně převezme otěže utkání. Nechytatelná křížná střela Vopatřila v 36. minutě dalo by se říci že z nešance, kdy míč v rohu velkého vápna poskakoval v chumlu hráčů a domácím se jej nedařilo odkopnout do bezpečí, přímo opařila domácí obranu. Ta v následujících 5 minutách vyrobila takové chyby, že z jasného utkání se stalo pro domácí téměř neřešitelné drama. Jen kontaktní branka brzy po půli mohla dát Veselé šanci odvrátit domácí porážku. A ta v 60.minutě přišla z kopačky Burši a hned za tři minuty z hlavy Šumšala i vyrovnání. Dalších dvacet minut oba týmy aktivní hrou se snažily strhnout vítězství na svou stranu. Oba k tomu měly tutovky, ale gól už nepadl. Posledních pět minut bylo vidět, že už Tečovice pochopily, že i bod bude z tohoto utkání dobrý. Kdežto Veselá se snažila o vstřelení vítězné branky i v dvouminutovém nadstavení. Vynikajícího Zdeňka Jokla v bráně Tečovic ale počtvrté už nepřekonala.

TJ Sokol Tečovice
Vladimír Kundera, činovník: Zisk bodu z půdy herně zdatného soupeře si hosté cení, i když mohli dosáhnout v případě trošku štěstí na úplnou odvetu z podzimu, kdy doma s tímto soupeřem odešli poraženi 3 brankou v poslední minutě.



Sestavy


TJ Sokol Veselá
P. Červenka [-] - M. Šumšal [-] , T. Janíček [-] , O. Tkadlec [-] (46. J. Paták [-] ) , P. Postava [-] , A. Burša [-] , J. Červenka [-] , M. Čoček [-] , T. Divoký [-] , O. Ševčík [-] , T. Dujka [-]

TJ Sokol Tečovice
Z. Jokl [-] - T. Řiháček [-] (91. M. Brunclík [-] ) , D. Dorazín [-] , T. Plachý [-] , D. Vrága [-] , A. Ondík [-] (72. L. Soják [-] ) , D. Holman [-] , J. Vopatřil [-] , A. Hrnčiřík [-] , M. Juhaňák [-] , L. Řiháček [-]

ŽK: 86. A. Hrnčiřík .
Hráči zápasu: T. Janíček , T. Dujka - Z. Jokl , L. Řiháček , D. Vrága .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: VITÁSEK Roman - BRŠLICA Pavel, UHLÍŘOVÁ Marie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Jan Langer
Tip experta: výhra domácích

Veselá bude doma bodovat naplno

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 19 47:13 46
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 SK Březnice 19 43:43 34
4 FC Fryšták 18 49:30 32
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku