Hráčem 8. kola, III. třída Tachov, se stává...

Datum kola: 16.10.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Dmytro Fitsek

44%

Zetoru se víkendový zápas náraměn povedl a bylo jasné, že se s ním bude muset počítat i v hlasování. To také potvrzují jeho dva hráči na stupních vítězů. A koho vlastně Tisová porazila? Hladce si smlsla na trápísích se Kšicích, které porazila hned 4:0. Velký podíl na tom nese především útočník Dmytro Fitsek, který se postaral o dvě branky, které dodaly týmu patřičný klid. Jeho výhra je určitě zasloužená. Tisová by měla být  řádně nabuzená a třeba byl tento zápas záblesk lepších zítřků. Dmytrovi každopádně gratulujeme.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Miroslav Dvořák 19%
3. Volodymyr Samek 10%


0

Osmé kolo je opět zdárně za námi, to samé lze s přesvědčením poznamenat o složení sestavy kola a o uzavření jejích výsledků. Zbývá v podstatě jen to, představit si nejlepší hráče kola a s nejúspěšnějším později také udělat menší interview. Pojďme na to ale postupně, dnes zůstaňme jen u toho vyhlašování. Nezdržujme se a pojďme na to. Třetí příčka patří... Volodymyr Samek (Zetor Tisová), stříbrný nakonec skončíl... Miroslav Dvořák (Sokol Trpísty) a zlato po hladkém průběhu získal... Dmytro Fitsek (Zetor Tisová). Gratulujeme.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.