Hráčem 4. kola, III. třída Tachov, se stává...

Datum kola: 18.09.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Václav Roučka

32%

Trpísty čekal o víkendu velmi těžký zápas nejen z hlediska nepříznivého počasí a podmáčeného terénu, ale hlavně pak při pohledu na velmi kvalitního soupeře. Do Trpíst dorazily Lázně a lehké to domácí určitě neměli. Přesto zvládli vyrovnanou první půlku vyhrát 1:0. Ve druhé půli ale dokázali prolomit domácí hradby soupeře znovu a znovu a nakonec pohodlně vyhráli 5:0. Velmi aktivní byl v utkání i Václav Roučka, který odehrál parádní zápas a v útoku byl hodně vidět. Byl navíc i u většiny důležitých momentů. První gól připravil, důležitý druhý vstřelil a později přidal ještě jeden zásah. Zasloužená výhra, gratulujeme.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Lukáš Havel 21%
3. Karel Hanzlík 20%


0

Velmi složitý víkend z pohledu počasí, které všem týmům jejich zápasy pořádně zkomplikovalo. Nakonec vše ale poměrně dobře dopadlo a kolo se zvládlo. Několik zápasů se sice zrušit muselo, ale většina byla úspěšně dohrána. Tedy, jak pro koho, když mluvíme o označení "úspěšně". Nicméně, sestava kola byla zdárně vytvořeno, hlasování proběhlo hladce a žádné víkendové komplikace nám nezabránili ve středečním objevení nového vítěze naší proslulé ankety. Pojďme na vyhlášení. Bronz bere... Karel Hanzlík (Sokol Sulislav). Stříbro putuje za... Lukáš Havel (Sparta Dlouhý Újezd) a zlato získal... Václav Roučka (Sokol Trpísty).

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.