Hráčem 9. kola, 1.A třída sk. A, se stává...

Datum kola: 18.10.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Jaroslav Chlanda

49%

Nestává se příliš často, aby titul Hráč kola získal brankář. Jaroslavu Chlandovi se to ale podařilo, a to s luxusním náskokem před svými konkurenty. Není se čemu divit. V zápase mezi Větrovy a Blatnou byl klíčovou postavou svého týmu, kterému i přes dvojité oslabení pomohl získat tři body!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Aleš Kutner 24%
3. Filip Zitta 6%


0

První příčka a titul Hráč kola patří naprosto jednoznačně Jaroslavu Chlandovi. Ten zažíval v zápase s Větrovy opravdu krušné chvilky, když dohrávala Blatná po dvou červených kartách v dvojitém oslabení. Ani přesto míč za svá záda nepustil a udržel čisté konto, které mělo nakonec cenu tří bodů.

Druhé místo obsadil kapitán Sezimáku Aleš Kutner, který v zápase s Vimperkem předvedl své střelecké kvality a do sítě svého soupeře nasázel hattrick.

Třetí místo pro Vacov. Filip Zitta svým gólem dokonal obrat v zápase proti Lažišti a rozhodl tak o vítězství svého týmu.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.